Başkan Kaprisi Derince’ye Kaybettiriyor

28 Şubat sonrası rejim baskısından tıkanan ülke siyasetine çözüm olur düşüncesi ile halkımız AKP’yi iktidara taşıdı

Başkan Kaprisi Derince’ye Kaybettiriyor

28 Şubat sonrası rejim baskısından tıkanan ülke siyasetine çözüm olur düşüncesi ile halkımız AKP’yi iktidara taşıdı

04 Kasım 2014 Salı 15:28
Başkan Kaprisi Derince’ye Kaybettiriyor
 Tayyip Bey’in Milli Görüş çatısı altında Erbakan Hoca’nın yanında iken Refah Partisi’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olarak kısa sürede İstanbul’un sorunlarını çözmesini beğenen halkımız, ülke sorunlarını da çözeceğini düşündü. Aynı rüzgarla AKP’ye yerelde de kredi verdi seçmenimiz. Hiç tanınmayan, siyasi bir başarısı olmayan, genç ve yıranmamış isimleri belediye başkanı yaptı AKP. Fakat yerelde bu tecrübesiz isimlerin iktidar 
sarhoşluğu ve kaprisli yönetimleri birçok şehre kaybetirdiği gibi Derince’ye de kaybettirmiştir. AKP ülke yönetiminde de bağımsızlımız, toprak bütünlüğümüz, milli eğitimimiz gibi birçok konuda başarısız oldu. Telekom, Tüpraş gibi stratejik kurumlarımızı sattığı gibi halkın refahını artırmayan yalan ve borçlu ekonomiye maruz bıraktı ülkeyi. Milli Görüş mayasını terk eden bu anlayışın tavizler ve işbirlikçilik nedeni ile memlekete faydadan ziyade zararı olmuştur.AKP rüzgarı ile Derince’ye belediye başkanı olan Ali Haydar Bulut’un 2004’te daha bismillah demeden kaprisli yönetim anlayışı ile tanıştı Derince. Birinci döneminde Büyükşehirle iyi ilişkiler kuramadı. Aynı yanlış Aziz Alemdar döneminde de devam etti. Haydar Bey’in ikinci döneminde de durum değişmemiş. Eyvallahsız, ben bilirim, derebeyi tavırları devam etmekte. Bu yaklaşım Derince’ye hep kaybettirdi. Derince Büyükşehirden Dilovası ve Kandıra kadar faydalanamadı. Büyükşehirden zoraki bir tüneli oldu Derince’nin. İkinci tüneli de seçim yatırımı olarak Nihat Ergün’ün bakanlığından aktardığı bütçe ile hatalı projeyle yapılabildi. Üç dönemdir Derinceye sadece Harikalar Sahili yapılabilmiştir. Borcu bitmeden sahil cazibesini kaybetti. Saadet partisi Derince teşkilatı olarak belediye başkanından Derince’nin hak ettiği hizmetleri ve yatırımları yapmasını bekliyoruz. Şeyh Edebali’nin Osman Gazi’ye nasihatlerini kendine şiar edinmesini öneriyoruz.
Son Güncelleme: 05.11.2014 10:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38