Büyükakın, Derince Alternatif yol şantiyesini inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın Derince Alternatif yol çalışmasını yerinde inceledi.

Büyükakın, Derince Alternatif yol şantiyesini inceledi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın Derince Alternatif yol çalışmasını yerinde inceledi.

09 Ağustos 2015 Pazar 12:47
 Büyükakın, Derince Alternatif yol şantiyesini inceledi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Derince'de yapımı gerçekleştirilen Derince Alternatif Yol Yapımı çalışması Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç, Genel Koordinatör Adnan Bilgiç ve beraberindeki heyet ile birlikte inceledi.
 ULAŞIM KOLAYLAŞACAK
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından Derince alternatif yol yapım çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışma neticesinde İzmit ve Körfez ilçelerinden Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne ulaşımı daha da kolaylaşacak.
 BİN 400 METRE DUBLE YOL
Alternatif yol 20 metre genişliğinde 2x2 şeritli duble yol olarak hayata geçiriliyor. Proje ile Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne hem Körfez ilçesinden hem de İzmit ilçesinden ulaşım daha da kolay hale gelecek. Alternatif yol Sırrıpaşa, Çenedağ ve Çınarlı mahallelerinden uzanıyor. Proje kapsamında Cımbızderesi üzerine 170 metrelik 30 metre yüksekliğinde viyadük de yapılacak.
 BİN TON ASFALT
Proje kapsamında bin 400 metre duble yol, 50 bin metreküp kazı dolgu, 6 bin 500 metreküp beton, bin 700 ton demir, 128 adet fore kazık, 3 bin 405 metre uzunlukta bin 750 metreküp taş duvar yapılacak. Yolda 2 bin 300 metre uzunluğunda drenaj hattı, 6 bin 200 ton granüler alt temel, 9 bin 600 ton plentmiks temel, 7 bin ton da asfalt kullanılacak. Alternatif yola 6 bin metre uzunluğunda bordür, 7 bin 500 metrekare kaldırım imalatı yapılacak.

Son Güncelleme: 09.08.2015 12:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38