Çatıdan atlayarak intihar etti

Derince’ye Kayseri’den çalışmaya gelen 24 yaşındaki Serkan Sarı isimli genç düğün salonunun çatısından atlayarak intihar etti

Çatıdan atlayarak intihar etti

Derince’ye Kayseri’den çalışmaya gelen 24 yaşındaki Serkan Sarı isimli genç düğün salonunun çatısından atlayarak intihar etti

30 Eylül 2014 Salı 15:13
Çatıdan atlayarak intihar etti
 Olay, Derince Deniz Mahallesinde meydana geldi. Aslen Kayserili olduğu öğrenilen Hasan ve Hürü çiftinin çocuklarından Serkan Sarı isimli 24 yaşındaki genç, Derince Eski Yol mevkiinde bulunan Çatı Düğün Salonunun çatısına çıkarak, kendisini boşluğa bıraktı.
HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİÇevredeki vatandaşların haber vermesi ile olay yerine kısa sürede 112 ve polis ekipleri geldi. Ağır yaralı olan ve olay yerinde ilk müdahalesi yapılan genç, hemen ambulansa alınarak Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Burada Sarı’ya yapılan tüm müdahaleler sonuçsuz kalarak kurtarılamadı. Kendisini gece geç saatlerde düğün salonunun çatısından aşağı bırakan Sarı’nın, 1 yıl önce evlendiği öğrenildi.
CENAZE KAYSERİ’YE GÖNDERİLDİ
Ailesini ve eski eşini Kayseri’de bırakarak ilimize bir firmada işçi olarak çalışmaya gelen ve arkadaşları ile kalan gencin intihar nedeni bir sır olarak kalsada, bir sosyal paylaşım sitesinde kendisine ait hesabında yapmış olduğu paylaşımlardan bir süredir bunalımda olduğu anlaşıldı. En son 26 Eylülde ilişki durumunu boşandı olarak değiştirdiği öğrenilen Sarı’nın cansız bedeni, sabah saatlerinde hastane morgunda yapılan otopsi sonrası, yakınlarına teslim edilerek toprağa verilmek üzere Kayseri iline götürüldü.

Son Güncelleme: 30.09.2014 15:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38