banner28
banner23
banner36

DERİNCE ADSM’YE İKİ YENİ DİŞ ÜNİTİ

Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine İzmitli Hayırsever İş Adamı Vefa İbrahim Aracı tarafından iki yeni diş üniti hediye edildi. Kapasitesi arttırılan diş üniteleri sayesinde Derince ADSM’de daha fazla hastaya ağız ve diş sağlığı hizmeti sunulacak.

DERİNCE ADSM’YE İKİ YENİ DİŞ ÜNİTİ

Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine İzmitli Hayırsever İş Adamı Vefa İbrahim Aracı tarafından iki yeni diş üniti hediye edildi. Kapasitesi arttırılan diş üniteleri sayesinde Derince ADSM’de daha fazla hastaya ağız ve diş sağlığı hizmeti sunulacak.

25 Eylül 2019 Çarşamba 13:16
DERİNCE ADSM’YE İKİ YENİ DİŞ ÜNİTİ

 

Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine Koruma Klor Alkali Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Aracı tarafından iki yeni diş üniti hediye edildi.  Böylece daha önceden 21 olan ünit sayısı toplamda 23’e çıkarıldı.

Yeni diş ünitelerinin hizmete girmesi nedeniyle Derince Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde gerçekleştirilen açılış törenine; Derince Kaymakamı Cemil Aksak, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, İşadamı Vefa İbrahim Aracı, Koruma Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zümran Aracı, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uz. Dr. Mürsel Durmaz, Darıca Farabi EAH Başhekimi Doç. Dr. Mustafa Güneş, Körfez ADSM Başhekimi Dt. Özcan Tekin, Başhekim Dt. Hakan Bitlis, basın mensupları ve çok sayıda sağlık personeli katılım sağladı.

Programda açılış konuşmasını gerçekleştiren Dt. Hakan Bitlis “Derince ADSM olarak artan hekim sayımız ve yoğun hasta sayısı ile talebi daha iyi karşılamak için merkezimize iki adet ünit hediye eden Koruma Klor Şirketler Grubuna ve Yönetim Kurulu Başkanı Sn. İbrahim Aracı’ya huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yapılan bu katkı sonucunda hastalarımıza daha iyi hizmet sunacağız” dedi.

Programda konuşan İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney “Derince ölçeğine baktığınızda bizim için çok anlamlı, açığı giderecek ve hizmet kalitesini artıracak bir yatırım. Yapılan yatırım ile hastanemizin hizmet kalitesi artmış olacak. İlimizde her türlü sağlık yatırımlarına verdikleri desteklerinden ve bir çok insana örnek olduklarından dolayı Koruma Grup adına Vefa İbrahim beye, Zümran hanım’a ve Derince Belediye Başkanımız Zeki Aygün’e teşekkürlerimi sunuyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Derince ADSM’ ye katkı sunduğu için mutlu olduğunu belirten Vefa İbrahim Aracı “Derince bölgesinde faaliyet gösteren bir firma olarak elimizden geldiği kadar Kocaeli ye faydalı hizmetler yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda emeği geçen ve vesile olan Başkanımıza ve Müdürümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.

Törende konuşan Koruma Grup Yönetim Kurulu Üyesi Zümran Aracı “Sayın Sağlık Müdürümüze ve Yönetim kurulu başkanımız İbrahim bey’e çok teşekkür ediyorum. Bu tip hayır işlerinde gönülden ve isteyerek hareket ediyor, onunla gurur duyuyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz, saygılar sunuyorum” dedi.

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün “Böyle güzel bir hizmete vesile olduğumdan dolayı mutluyum. Yapılan tüm çalışmalar insan sağlığı için ve insan sağlığı her şeyden önde gelir. Bu açıdan çok anlamlı bir katkı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Derince Kaymakamı Cemil Aksak gerçekleştirdiği konuşmasında “Koruma Grubuna ve sizlere çok teşekkür ediyorum. Sağlık ve eğitim direk insana yapılan yatırımlardır. Böyle hayırlı konularda daha fazla yatırım yapılmasını, bizlerinde bu açılışlara vesile olmamızı temenni ediyoruz. Tüm hastalarımıza şifalar diliyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri tarafından Aracı Ailesine teşekkür belgesi takdim edildi. Diş ünitlerinin bulunduğu poliklinik odası protokol üyelerinin açılış kurdelasını kesmesi ile hizmete açıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38