Derince AK Parti’de coşku her geçen gün artıyor

AK Parti Derince’de bir seçim bürosunu daha Mersincik Mahallesi’nde hizmete sundu.

Derince AK Parti’de coşku her geçen gün artıyor

AK Parti Derince’de bir seçim bürosunu daha Mersincik Mahallesi’nde hizmete sundu.

16 Mart 2014 Pazar 13:26
Derince AK Parti’de coşku her geçen gün artıyor
 AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut yoğun bir şekilde seçim çalışmalarına devam ediyor. Bulut, geçtiğimiz gün Mersincik Mahallesi seçim bürosunu hizmete sundu. Açılışta Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eren, ilçe yöneticileri, Meclis üyesi adayları, çok sayıda partili ve mahalle halkı hazır bulundu. Milletvekili Mehmet Ali Okur, “Türkiye ilerlemeye devam edecek. Halkımızın desteği ile gelişmeye ve büyümeye devam edeceğiz. İnsanımızın insanca yaşayabilmesi için çok mesafe kat ettik” şeklinde konuştu.

 

MAKAMLAR GELİP GEÇİCİDİR

Çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüklerini aktaran AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, “Mevcut Belediye Başkanımız ve Belediye Başkan Adayımız hep birlikte çalışarak 30 Mart seçimlerine hazırlanıyoruz. Seçimleri kazanacağımızdan şüphemiz yok. Halkımızın da desteği ile güçlü bir şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Belediye Başkanı Dr. Aziz Alemdar ise konuşmasında, “Makamlar gelip geçicidir. Önemli olan halkımıza hizmet edebilmektir. Bizler de bu amaçla çalışmalarımızı hep birlikte sürdürüyoruz. Bir önceki dönem Haydar Başkan görevdeydi. Şimdi de ben bu bayrağı taşıyorum. Görev yaptığım dönem boyunca halkımıza hizmet etmekten büyük mutluluk duydum. ” şeklinde aktardı.

 

OYUNLARI MİLLET OLARAK BOZMALIYIZ

Millete hizmet etmek için çalıştıklarını aktaran Milletvekili Mehmet Ali Okur, “2002 öncesinde Türkiye’nin ekonomisi yerlerde sürünüyordu. IMF’den emeklilerin maaşlarını ödeyebilmek için 600 milyon dolar borç aldılar. Ekonomimiz o günlerden bu günlere geldi. Türkiye’nin ekonomisi yürüyemiyordu. AK Parti ile birlikte ekonomi emeklemeye başladı ve şimdi de koşuyor” dedi. Okur, “Son dönemde yaşanan olaylar tamamen ülke ekonomisine zarar verdi. Hangi oyunu oynarsa oynasınlar AK Parti’yi millet getirdi. Götürecekse de millet götürür” şeklinde konuştu.

 

ÜLKEYİ DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ

AK Parti’nin sorunları bir bir aştığını aktaran Mehmet Ali Okur, “Bu günleri de geride bırakacağız. Halkımızın desteği yanımızda olduğu sürece Türkiye gelişmeye devam edecek. Ali Haydar Bulut bir önceki dönemde çok güzel hizmetlere imza attı. Herkesin bu çorbada tuzu var. Vatandaş oyunu veriyor. Belediye Başkanı bu destekle hizmetler sunuyor. 30 Mart seçimleri artık yerel olmaktan çıkmıştır. Ülkemizin ilerlemesi için değerlerimize sahip çıkmalıyız. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliği ile Türkiye’yi daha ileri taşıyacağız” dedi.

 

GELECEK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ

Hep beraber çalışılması gerektiğini aktaran AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, “Millet olarak gayret göstermemiz gerekli. Ülkemizin ilerlemesinin önünü kesmek isteyenler var. Bu engellemeleri Türkiye olarak aşmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece hizmetlerimiz ve ülkemizin gelişimi devam edecektir. Bizler büyük bir gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geleceğimiz için hareket etmemiz lazım. Derince’miz için birçok projemiz mevcut. Bu projeleri hayata geçirmek için seçimlerden güçlü bir şekilde çıkmalıyız. Bunun için sizin destekleriniz ve çalışmalarınız bizler için çok önemli” dedi.

 

DERİNCE CAZİBE KENTİ OLACAK

Derince’yi çok değerli cazip bir kent yapmak istediklerini aktaran Başkan Adayı Bulut, “İlçemize iki viyadük inşa edeceğiz. Bu projelerle 20 metrelik yolumuzu tamamlamış olacağız. Kongre merkezleri, konferans salonları, sosyal amaçlı kültür merkezleri yaparak ilçemizi modern bir yapıya büründürmüş olacağız. Bizler halka hizmet için buralardayız. Vatandaşlarımızın isteklerine kulak vererek yolumuza devam ediyoruz. Seçimlerden güçlü bir şekilde çıkmalıyız ki halkımıza en iyi şekilde hizmet edebilelim. İstikrarın sürmesi adına hep birlikte yola devam etmeliyiz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 16.03.2014 13:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38