banner28
banner23
banner36

Derince Bulut'u istemiyor

Derince’de yaklaşık beş bine yakın vatandaşla yaptığımız röportajda halk adeta Derince Belediyesi ve Bulut’a ver yansın etti.

Derince Bulut'u istemiyor

Derince’de yaklaşık beş bine yakın vatandaşla yaptığımız röportajda halk adeta Derince Belediyesi ve Bulut’a ver yansın etti.

13 Aralık 2018 Perşembe 09:37
Derince Bulut'u istemiyor

Mahallelerle ilgilenmediği, halkın içinde olmadığı verdiği vaatleri yerine getirmediği ve vatandaşla yapıcı değil kırıcı ilişkiler kurduğu yönünde bir çok şikayeti kameralarımıza söyleyen vatandaşlar Bulut aday olursa “Oy moy yok” dedi.

Söz Kocaeli Gazetesi ve Kocaeli SÖZ TV olarak yerel seçimler öncesi Derince’de vatandaşlarla konuştuk. Kameralarımıza sıkıntılarını ve problemlerini dile getiren vatandaşların büyük bir kısmı Derince Belediye Başkanı Haydar Bulut’tan memnun olmadıklarını dile getirdiler. Alt yapı çalışmalarından sosyal belediyeciliğe bir çok konuda şikayetlerini dile getiren vatandaşlar, Bulut’un kendileriyle ilgilenmediklerini; seçim zamanı görünüp vaatler verdiğini seçimden sonra ise bir daha göremediklerinden yakınıyorlar.

Özellikle Fatih mahallesindeki sıkıntılar had safhada. Hem pazarcıların hem de vatandaşların Fatih mahallesinde büyük sıkıntıları olduğu yaptığımız programlarda gün yüzüne çıktı.

Pazarcıların semt pazarı gününde büyük bir tuvalet sıkıntısı çektiği Haydar Bulut’un ise böylesine küçük bir soruna bile çözüm üretmediğini “Gidin kendiniz yapın” dediği iddia ediliyor.

Özellikle Derince’li vatandaşların Belediye Başkanı Haydar Bulut’un halkın içinde olmamasından ve vatandaşla sağlıklı diyaloglar kurmamasından şikayetçiler.

Vatandaş özellikle belediyenin büyük bir savurkanlık ve israf içinde olduğunu da iddia etti.

Halkın önemli ve acil ihtiyaçların karşılanması gerkirken lüzümsuz harcamalarla vatandaşın hakkı yenildiği iddia edildi.

Son 5 yılda Derince’de gözle görülür hiç bir hizmetin olmadığını dile getiren vatandaşlar, hizmet yoksa oy da yok dedi.

Derince’nin bazı mahallelerin hala yolların bozuk olduğu yapılmadığı, bu sorunun belediye yetkililerine iletildiğinde ise bir çözüme kavuşmadığı belirtiliyor.

Vatandaşların yaşadıkları sorunlar karşısında bir muhatap bulamadıklarını bulsalar dahi ciddiye alınmadıkları için oldukça öfkeliler.

Yaklaşan yerel seçimlerde AK Part’nin Derince’de göstereceği adaya göre oy vereceklerini söyleyen vatandaşlar, artık eskisi gibi olmayacak, bize değer vermeyene oy vermeyeceğiz dediler.

Son Güncelleme: 13.12.2018 14:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38