banner28
banner23
banner36

DERİNCE'DE, İSRAF BELEDİYECİLİĞİ BİTECEK

Saadet Partisi Derince Adayı Halil Kayın, “önce insan” diyerek bismillah dedi ve ilk salon toplantısını yaptı. Halil Kayın, Derince için muhteşem projeler hazırladı…

DERİNCE'DE, İSRAF BELEDİYECİLİĞİ BİTECEK

Saadet Partisi Derince Adayı Halil Kayın, “önce insan” diyerek bismillah dedi ve ilk salon toplantısını yaptı. Halil Kayın, Derince için muhteşem projeler hazırladı…

13 Mart 2019 Çarşamba 15:25
DERİNCE'DE, İSRAF BELEDİYECİLİĞİ BİTECEK

Derince için ezber bozan projeler

Saadet Partisi Derince Adayı Halil Kayın, dün Yenikent Venüs İş Merkezi’nde bulunan Aydın Düğün Salonu’nda projelerini açıkladı. Yenikent’ten 7 meclis üyesini listesine alarak, Yenikent’e özel önem veren Halil Kayın’ı dinlemek için gelenler salonu doldurdu.

YELKEN KAFE; İSRAF BELEDİYECİLİĞİ DEMEKTİR

‘İsraf belediyeciliğini’ eleştiren Halil Kayın, “Mevcut yönetim, ‘Hangi hizmeti yaparsak reklamımız olur?’ düşüncesiyle hareket ediyor. Harikalar Sahili ve Yelken Kafe buna en iyi örneklerdir. Müteahhide yaptırılmak suretiyle bu projeler çok yüksek rakamlara mal edilmiştir. Oysa belediyenin kendi imkanları, kendi mühendisleri, mimarlarıyla, kendi insan kaynaklarıyla yapılmış olsalardı çok daha ucuza mal edilebilirdi” dedi.

YOLLAR TEKRAR KAZILMAYACAK

Halil Kayın, sözlerine şöyle devam etti; “İşte biz bu noktada projelerimizi ihtiyaç önceliğine göre belirleyip sistematik bir şekilde, işi ehline bırakarak liyakat doğrultusunda çalışacağız. Yolları ve kaldırımları tekrar tekrar kazmak yerine, önceden planlayacağız, tek seferde yapıp; yıllarca kullanacağız”

ÇOCUKLAR TUVALETE GİDEMİYOR

Okullardaki temizlik personeli eksikliğine vurgu yapan Halil Kayın, “Devlet okullara temizlik personeli atamıyor. Okullar bu ihtiyaçlarını okul aile birliklerinin düzenlediği kermes ve çeşitli bağışlarla temizlik personeli tutarak karşılamaya çalışıyor ama bu yeterli olmuyor. Biz okul aile birliğini ‘belediye okul aile birliği’ olarak değiştireceğiz ve okullarımıza takviye temizlik personelleri göndereceğiz. Yavrularımız genç yaşlarda sindirim sistemiyle ilgili hastalıklara maruz kalmayacak” dedi.

YAVRULARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN…

Eğitim alanındaki projelerinden bahseden Halil Kayın, şunları söyledi; “Biz yavrularımızın geleceklerini planlamak zorundayız. Benim kızım 16 yaşında yurtdışında dil eğitimi aldı ve ileri seviye İngilizce, ileri seviye Arapça ve başlangıç seviyesinde Rusça biliyor. Biz ailesi olarak çocuğumuzun eğitimini planlamış olabiliriz ancak her aile bunu yapabilecek imkanlara sahip değil.

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ PLANLANACAK

Biz Derince’mizdeki yavrularımızın eğitimlerini planlamakla mükellefiz. Bu doğrultuda yapacağımız yetenek testleri ile Derince’mizde bulunan 25 bin civarı öğrencimizin yönelimlerini ölçecek ve kariyerlerini planlamada onları doğru yönlendirerek yatkın oldukları, sevdikleri meslekleri yapmalarına olanak sağlayacağız”

Son Güncelleme: 14.03.2019 12:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38