banner28
banner23
banner36

Derince’de AK Parti sesleri yükseliyor

AK Parti Derince’de bir seçim bürosunu daha Dumlupınar Mahallesi’nde hizmete sundu. Açılışta Milletvekili Zeki Aygün hazır bulunurken, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut coşkulu bir konuşma ile halka hitap etti

Derince’de AK Parti sesleri yükseliyor

AK Parti Derince’de bir seçim bürosunu daha Dumlupınar Mahallesi’nde hizmete sundu. Açılışta Milletvekili Zeki Aygün hazır bulunurken, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut coşkulu bir konuşma ile halka hitap etti

13 Mart 2014 Perşembe 12:23
Derince’de AK Parti sesleri yükseliyor
 AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut yoğun bir şekilde seçim çalışmalarına devam ediyor. Bulut, geçtiğimiz gün Dumlupınar Mahallesi seçim bürosunu hizmete sundu. Açılışta Milletvekili Zeki Aygün, AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Eren, ilçe yöneticileri, Meclis üyesi adayları, çok sayıda partili ve mahalle halkı hazır bulundu. Yağan yağmura rağmen oldukça yoğun ilgi gösterilen büro açılışında konuşan Milletvekili Zeki Aygün, “Ülkenin durumu AK Parti’den önce ortadaydı. Türkiye partimizle birlikte büyük gelişim gösterdi. İlerlemeye de devam edecektir.” şeklinde konuştu.

 

OYUNLARI MİLLET OLARAK BOZMALIYIZ

Millete hizmet etmek için çalıştıklarını aktaran Milletvekili Aygün, “2002 öncesinde halkımız büyük zorluklar yaşadı. AK Parti bu sorunları tek tek aşmasını bildi. Bu günleri de geride bırakacağız. Halkımızın desteği yanımızda olduğu sürece Türkiye gelişmeye devam edecek. Mesele artık Ali Haydar Bulut’u seçmek değil. Meselemiz milletimizin iradesidir. Geçmişte olduğu gibi Türkiye üzerinde bazı hesaplar yapılıyor. Bu oyunları Türkiye olarak, millet olarak bozmalıyız” dedi. AK Parti Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, “Bizler yerelde bir oyun hesabını yapıyoruz. Çünkü her oy ülkemiz için çok önemli” diye aktardı.

 

GELECEK İÇİN ÇALIŞMALIYIZ

Hep beraber çalışılması gerektiğini aktaran AK Parti Derince Belediye Başkan Adayı Ali Haydar Bulut, “Millet olarak gayret göstermemiz gerekli. Ülkemizin ilerlemesinin önünü kesmek isteyenler var. Bu engellemeleri Türkiye olarak aşmalıyız. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz sürece hizmetlerimiz ve ülkemizin gelişimi devam edecektir. Bizler büyük bir gayretle çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Geleceğimiz için hareket etmemiz lazım. Derince’miz için birçok projemiz mevcut. Bu projeleri hayata geçirmek için seçimlerden güçlü bir şekilde çıkmalıyız. Bunun için sizin destekleriniz ve çalışmalarınız bizler için çok önemli” dedi.

 

AK PARTİ’YE 41 YENİ ÜYE

Derince’de AK Parti olarak halka büyük hizmetler sunduklarını aktaran AK Parti Derince İlçe Başkanı Ahmet Ark, “Seçimleri kazanacağımıza şüphemiz yok. Ama güçlü bir şekilde kazanmalıyız. Bir oy bizim için çok önemli. Türkiye’nin geleceği için hep birlikte çalışmalıyız” dedi. Konuşmaların ardından büyük bir coşku ile açılışı yapılan Dumlupınar Mahallesi seçim bürosuna yağmura rağmen mahalleli büyük ilgi gösterdi. Havai fişekler ve meşaleler eşliğinde açılışı yapılan büroda Milletvekili Aygün, Başkan Adayı Bulut ve İlçe Başkanı Ark AK Parti’ye üye olan 41 kadını temsilen 3 kadına AK Parti rozeti hediye etti.

Son Güncelleme: 14.03.2014 14:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38