Derince'de dolandırıcılık iddiası

İş bulma vaadiyle 27 kişiyi dolandırdığı öne sürülen şüpheli tutuklandı

Derince'de dolandırıcılık iddiası

İş bulma vaadiyle 27 kişiyi dolandırdığı öne sürülen şüpheli tutuklandı

20 Nisan 2014 Pazar 10:48
Derince'de dolandırıcılık iddiası
Kocaeli'de iş bulma vaadiyle 27 kişiyi dolandırdığı iddia edilen zanlı tutuklandı.

Kocaeli Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, Derince İlçe Emniyet Müdürlüğüne müracaat eden S.T'nin iş bulma vaadiyle şüpheli M.G. tarafından dolandırıldığını beyan etmesi üzerine çalışma başlatıldığı belirtildi. Yapılan tahkikat sonucunda şüpheli M.G. tarafından 27 kişinin dolandırıldığının tespit edildiği, bu kişilerden müracaatı sağlanan 21 kişinin beyanının alındığı ifade edildi.

Açıklamada, şunlar kaydedildi:

"M.G. isimli şahsın iş bulma vaadiyle müşteki şahıslara doktor raporu aldırarak işle ilgili olduğunu söyleyerek bazı resmi evraklarının suretlerini aldığı ve nakit olarak aldığı ücretler ile birçok vatandaşımızı maddi zarara uğrattığı tespit edilmiş, şüpheli M.G. yakalanmıştır. Gözaltına alınan şahıs, hakkında hazırlanan tahkikat evrakıyla mevcutlu olarak Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilmiş olup, tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir."

Son Güncelleme: 20.04.2014 10:49
Anahtar Kelimeler:
IddiasıDolandırıcılık
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38