banner28
banner23
banner36

DERİNCE’Yİ VE TÜRKİYE’Yİ SAADET’E KAVUŞTURACAĞIZ

Tek listeyle gidilen Kongre Yelken Kültür Merkezi’nde yoğun ve coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi

DERİNCE’Yİ VE TÜRKİYE’Yİ SAADET’E KAVUŞTURACAĞIZ

Tek listeyle gidilen Kongre Yelken Kültür Merkezi’nde yoğun ve coşkulu bir katılımla gerçekleştirildi

23 Nisan 2018 Pazartesi 12:17
DERİNCE’Yİ VE TÜRKİYE’Yİ SAADET’E KAVUŞTURACAĞIZ

Mevcut ilçe başkanı İbrahim İlhan’ın tek listeyle katıldığı ve yoğun ilginin gösterildiği kongreye; katılım beklenenin çok üzerinde gerçekleşti. Kongreye Saadet Partisi genel idare kurulu üyesi Mustafa Kaya, Saadet Partisi Kocaeli Teşkilatlanmadan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Zafer Mutlu, Saadet Partisi Kocaeli İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ve yönetim kurulları, Kadın Kolları, Gençlik Kolları, CHP İlçe BaşkanıNihat Değer ve Yönetimi, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca ve yönetimi, İYİ Parti Yönetim Kurulu,  , mahalle muhtarları ve STK temsilcileri ile parti teşkilat ve yönetimi katıldı.

BU SALONDA SABRIN TİMSALİ MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER VAR

İlçe kongresinde konuşan Saadet Partisi Derince İlçe Başkanı İbrahim İlhan, ‘’Bu salonda siyasi parti temsilcilerimiz, muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, oda ve sendika temsilcilerimiz var. Bu salonda ailesinden eşinden ve çocuklarından fedakârlık yaparak gece gündüz çalışan hanım kardeşlerimiz var. Bu salonda genç yaşlarına rağmen ülkesi ve milleti adına inancı ve idealleri olan gençler var. Bu salonda ailesinin geçimini temin etmek için kazandığı helal kazançtan davasına ve partisine kaynak ayıran erkek kardeşlerimiz var. Bu salonda yaşanabilir Türkiye yeniden büyük Türkiye yeni bir dünya ideali için çalışan vatan ve millet sevdalısı inancın, azmin, sadakat ve sabrın timsali Milli Görüşçüler var. Selam olsun sizlere hoş geldiniz sefalar getirdiniz.’’Dedi.

DERİNCE’Yİ VE TÜRKİYE’Yİ SAADET’E KAVUŞTURACAĞIZ

İbrahim İlhan, ‘’Kocaeli’nin ilk limanının Derince de kurulması sebebi ile Derince dünya da liman şehri olarak bilinir. Derince aynı zamanda sanayi şehridir. Tarihin derinliklerinden gelen Çenesuyu’nda Türkiye de ün yapmış Derince’nin değeridir. Ancak ne yazık ki son günlerde Derince çok kötü bir imajla anılıyor ve konuşuluyor. Dünya da saygın bir kuruluş olarak bilinen İnsanı Geliştirme Vakfı tarafından yapılan bir çalışmanın sonunda Derince en kötü Belediye seçilmiştir. Nüfusu en büyük 161 ilçe arasında yapılan çalışmada Derince belediyesi son sırayı alarak 161. seçilmiştir biz Saadet Partisi olarak böyle bir unvanı ve sonucu içimize sindiremiyoruz. Değerlendirmelerinin ne kadar objektif olduğu konusunda bir bilgimiz yok ancak aynı partiye mensup İzmit belediyesi 3.lük derecesi almıştır. Biz bu değerlendirmeleri hiç dikkate almadan, derince de yaşayan insanlar olarak Derince belediyesinin çok kötü yönetildiğini her vesile ile söylüyoruz. Biraz gerilere gittiğimiz zaman 1994 yılında yönetimde olan Milli Görüşçü Derince belediyesi Türkiye’nin en saygın Devlet kuruluşu olan Devlet istatistikleri enstitüsü tarafından yapılan değerlendirme sonucu Türkiye 3.lüğü ile ödüllendirilmiştir. Asrın felaketi olarak bilinen 17 ağustos depremine rağmen en fazla yıkım ve can kaybına uğramış bir belde de bu başarıyı yakalamak Milli Görüş belediyesine yakışırdı. O dönemde boşa akan meşhur Çene Suyumuzun kurucu genel müdürü olmakla iftihar ettiğim fabrika yol üretime geçirerek yüzlerce insanımıza istihdam ve belediyemize gelir sağladık. Fabrikanın kurdelesini kesmekte Merhum Erbakan Hocamıza nasip oldu. Bu vesile ile kendisini rahmet minnet ve şükranla anıyorum. Derince’yive ülkemizi hak ettiği yere getirmek için, herkesin bir birine kardeşçe baktığı bir ortamı sağlamak için bütün gücümüzle çalışarak Derince’yi ve ülkemizi Saadete kavuşturacağız. Sözlerimi Hz. Mevlana’nın güzel bir sözü ile bitirmek istiyorum ‘DÜNYA GÖZÜ İLE BAKAN YÜZÜ, KALP GÖZÜ İLE BAKAN ÖZÜ GÖRÜR .’Evet, 5 duyu organlarına kendilerini hapsedenler hakkı ve gerçekleri göremezler. Şimdi arınma öze dönme gönül gözümüzü açma ve Milli Görüşe dönme zamanıdır. ‘’ İfadelerini kullandı.

                                                              YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

                                ASİL ÜYELER                                                                            YEDEK ÜYELER

                                                                    İL KONGRE DELEGELERİ

Zafer UYGUN

Hazım ESİRCİ

Harun SARIDOĞAN

Suay YILDIRIM

Necat BAKAL

Nazım ŞEKER

Tuncer SANCAR

Fatih AKBABA

Serkan ZATSAN

Celal YETKİNER

Habil BALBAL

Necati KATIRAĞ

Erkan KARAMUS

Atilla AYDIN

İsmail AVCI

Mehmet TUNÇ

Atakan MALKOÇ

Sebahattin ÖZEN

Mehmet ALTUN

Olcay ARAS

Abdullah METE

Murat YÜCETÜRK

Fatih BİLGİÇ

Sebahattin KUŞÇİ

Yusuf TALAN

Mustafa SÖĞÜT

Selçuk Şahin

Ömer UÇAR

İbrahim İLHAN

Hilmi KANPARA

Zafer UYGUN

Sebahattin ÖZEN

Harun SARIDOĞAN

Kamil ESİRCİ

Necat BAKAL

Atilla AYDIN

Habil BALBAL

Halil İbrahim KARTAL

Erkan KATIRAĞ

Saliha ÖZALP

Ahmet DEMİR

Sare DENİZ

Erkal KARAMUS

Nermin KARTEL

Ahmet DEMİR

Serfinaz ÖZALP

İsmail AVCI

Hatice DEMİR

Abdullah METE

Kezban DENİZ

Selçuk Şahin

Firdevs ŞAHİN

Mehmet ALTUN

Ayşe ŞEKERCİ

Süleyman KÜÇÜKKESKİN

Aysun ÖZCAN

Necip KATIRAĞ

Ayşegül AYDIN

Atakan MALKOÇ

Tayyibe DURTAŞ

Hazım ESİRCİ

Sena İLHAN

Yusuf TALAN

Vahide DEMİR

Celal YETKİNER

Semra BALBAL

Suay YILDIRIM

Belgin BALABAN

Mustafa SÖĞÜT

Seval ZATSAN

Mahmut DEMİR

Nurşen ARSLAN

Fatih BİLGİÇ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Halil 2018-04-25 19:06:40

DERİNCE Saadet partisine hayırlı olsun başarılar

banner39

banner37

banner38