banner28
banner23
banner36

Fikri Işık, “Derince kararını vermiş”

Cumhur İttifakı’nın Derince Yenikent’teki mahalle mitinginde coşku ve heyecan üst seviyedeydi. Büyük ilginin olduğu mitingde konuşan Milletvekili Fikri Işık, “Derince kararını vermiş, bu iş tamam” dedi

Fikri Işık, “Derince kararını vermiş”

Cumhur İttifakı’nın Derince Yenikent’teki mahalle mitinginde coşku ve heyecan üst seviyedeydi. Büyük ilginin olduğu mitingde konuşan Milletvekili Fikri Işık, “Derince kararını vermiş, bu iş tamam” dedi

29 Mart 2019 Cuma 12:56
Fikri Işık, “Derince kararını vermiş”

 

Cumhur İttifakı’nın Derince Yenikent’te düzenlediği mahalle mitingine ilgi büyük oldu. Venüs İş Merkezi önünde gerçekleştirilen buluşmaya;  AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Cumhur İttifakı AK Parti Derince Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu, MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, meclis üyesi adayları, partililer ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. AK Parti İlçe Başkanı Selçuk Çakıroğlu ve MHP İlçe Başkanı Zeki Omurca, “31 Mart’ta kazanan bizler olacağız” dedi.

AYGÜN, “HİZMETİN MERKEZİ OLACAK”

“Derince’de bu dönem 41 proje hazırladık” diyen Cumhur İttifakı AK Parti Belediye Başkan adayı Zeki Aygün, “Halkı dinleyerek hazırladığımız bu projeler ile Derince bu dönem hizmetin merkezi olacak. Askeri Hastane alanına kamu binaları, kaymakamlık ve belediye binası yapacağız. Eski stadın yer aldığı alana yapacağımız Millet Bahçesi ile Derince önemli bir yeşil alan ve içinde halkın ve gençlerin yararlanacağı merkezlere sahip olacak” ifadelerini kullandı.

IŞIK, “DERİNCE’DE BU İŞ TAMAM”

AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık ise konuşmasında, “Bu akşam bu soğuk havaya rağmen bu alanı dolduran bu kalabalık bizlere bir sonuç veriyor; Derince kararını vermiş bu iş tamam” dedi. HDP’nin Derince’de neden aday çıkartmadığını soran Işık, “Neden çıkarmadı, çünkü artık bu gizli ortaklığı herkes öğrendi HDP, CHP’ye destek veriyor onlarla gizli ortaklığı var. CHP’liler söyleyebiliyor mu; HDP ile ortaklığımız yok diyebiliyorlar mı? Hayır. Halktan korktukları için açıklayamıyorlar” dedi.

IŞIK, “SAĞLAM TOKAT ATACAK”

“Derinceliler 17 yılda kendilerine sayısını unuttukları hizmetleri yapan AK Parti kadrolarına, Cumhur İttifakı’na desteği yine gösterecek” diyen AK Parti Milletvekili Fikri Işık, “Milletimiz Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’ın bu seçimde tökezlemesini bekleyen dış güçlere sağlam bir tokat atacaktır” ifadelerini kullandı. Yapılan konuşmaların ardından seçim bürosunun açılış kurdelesi kesildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38