banner28
banner23
banner36

Gümrük Müdürlüğü Derince'ye geri geliyor

2010 yılında Körfez ilçesi Yarımca'ya taşınan Derince Gümrük Müdürlüğü, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un Ankara'da yaptığı girişimler sonucu yeniden Derince'ye taşınıyor

Gümrük Müdürlüğü Derince'ye geri geliyor

2010 yılında Körfez ilçesi Yarımca'ya taşınan Derince Gümrük Müdürlüğü, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un Ankara'da yaptığı girişimler sonucu yeniden Derince'ye taşınıyor

26 Ekim 2015 Pazartesi 14:57
 Gümrük Müdürlüğü Derince'ye geri geliyor

Başkan Bulut'un temasları sonuç verdi

Derince Gümrük Müdürlüğü'nün farklı bir ilçeye taşınmasının, Derince ilçesinde ticari hayat için dezavantaj olduğunun bilinciyle hareket eden Başkan Bulut, yeniden göreve geldiği günden itibaren Ankara'da çeşitli temaslarda bulundu. İlçe halkının bu yöndeki talebini de dikkate alan Başkan Bulut, bakanlık düzeyinde yaptığı çalışmalardan sonuç aldı. Başkan Bulut'un temaslarının ardından Gümrük Müdürlüğü'nün yeniden Derince'ye taşınması için Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nda onay yazısı imzalandı. Başkan Bulut, Gümrük Müdürlüğü'nün taşınacağı yer için de önceden hazırlığını yapmıştı. Derince Gümrük Müdürlüğü bundan sonra Deniz Mahallesi'nde İSU'nun kullandığı binanın üst katlarında faaliyetlerini sürdürecek. Böylece limanın özelleşip büyük ticari hamleler yapmasıyla beraber Gümrük Müdürlüğü'nün de ilçeye dönmesiyle, başta Deniz Mahallesi olmak üzere Derince ticari hayatını daha canlı günler bekliyor.

Otoyol bağlantı ve liman entegrasyonu projesi

Bu büyük müjdeyi de Derince halkıyla paylaşan Başkan Bulut 'Biz bütün hizmetlerimizi halkımızın menfaatlerini ve ilçemizin önceliklerini göz önünde tutarak hayata geçiriyoruz. Bu bağlamda limanla ilgili yaşanan özelleştirme süreci ve bunun Derince'nin ticari yaşamına sunacağı katkıyı düşünerek Gümrük Müdürlüğü'nün yeniden ilçemize kazandırılması yönünde çalışmalar yaptık. Bugün itibariyle artık Gümrük Müdürlüğü'nün yeniden Derince'ye taşınacağını halkımıza müjdeleyebilirim. Gümrük Müdürlüğü’nün taşınacağı Deniz Mahallesi’ndeki binanın hazır hale getirilmesi için çalışmalara da başlandı. Ayrıca yine bu kapsamda değerlendireceğimiz otoyol bağlantı ve liman entegrasyonu projemizin tamamlanması ile birlikte Derince, büyük bir kazanım daha elde etmiş olacak. Tüm bu yaşananlar başta Deniz Mahallesi olmak üzere Derince'mizdeki ticari hayatı daha da renklendirecek' dedi.

Son Güncelleme: 26.10.2015 14:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38