Hain pusuda şehit düştü

Derince’de ikamet eden Jandarma Er Emre Kaan Arlı, Siirt İli Şirvan ile Pervari İlçeleri arasında yola döşenen mayının askeri aracın geçişi sırasında uzaktan patlatılması ile şehit oldu.

Hain pusuda şehit düştü

Derince’de ikamet eden Jandarma Er Emre Kaan Arlı, Siirt İli Şirvan ile Pervari İlçeleri arasında yola döşenen mayının askeri aracın geçişi sırasında uzaktan patlatılması ile şehit oldu.

20 Ağustos 2015 Perşembe 10:55
 Hain pusuda şehit düştü

 Şehit olan Derinceli asker Emre Kaan Karlı’nın cenazesi bugün Derince Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek

Kocaeli Derince İlçesi Yenikent Mahallesi Çalışanlar Sitesi Lale Apartmanda oturan İl Halk Sağlığı Müdürlüğü’nde çevre sağlık teknisyeni olarak çalışan Şaban Arlı ve Emine Arlı çifti, üç çocuklarından tek erkek evlatları olan Emre Kaan Arlı Siirt’te şehit oldu. Edinilen bilgilere göre, bölücü terör örgütü PKK’lı teröristlerce karayoluna döşenen bombanın askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu 2’si rütbeli 6’sı er olmak üzere 8 asker şehit oldu. Şiirt’ten gelen bu acı haberin ateşi Kocaeli’ne de düştü. Hain saldırıda Derinceli Jandarma Er Emre Kaan Arlı’da şehit düştü.

OKULUNU BIRAKTI

Siirt’ten gelen acı şehit haberi, Şehit olan Emre Kaan Arlı’nın ikamet ettiği Derince’de bütün dost ve akrabalarını gözyaşlarına boğuldu. Emre Kaan Arlı’nın 8 ay önce Kocaeli Üniversitesi Hereke Meslek Yüksekokulu’ndaki eğitimini yarıda bırakma kararı aldığı ve vatani görevini yapmaya gittiği öğrenildi.

10 GÜN ÖNCE BİRLİĞİNE DÖNDÜ

Acemi birliğindeki eğitimi sonrası Siirt’e giden ve 6 ay görev yaptıktan sonra Ağustos ayının başında izin alarak Kocaeli’ndeki ailesinin yanına gelen Arlı, 10 gün önce vatani görevinin gri kalan kısmını tamamlamak için görev yeri olan Siirt’e geri döndü. Çocukları ile hasret gideren ve tekrar görev yerine gönderen ailesi gelen acı haber ile yasa boğuldu. Arlı ailesinin acı haberi üzerine baba ocağı, taziyeye gelen akraba ve yakınlarıyla dolup taştı.

ASKERİ TÖREN DÜZENLENECEK

Şehit olan askerlerin bugün Siirt’te düzenlenecek askeri törenin ardından memleketlerine gönderildi. Kocaeli’ye gönderilecek cenazesinin Derince Merkez Camii’nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği öğrenildi.

TERÖR ÖRGÜTÜNE ATEŞ PÜSKÜRDÜ

Öte yandan acı haberi alan ve yeğeninin evine gelen şehit askerin dayısı Yaşar Bulut, ” Benim Yeğenim öldü. Yıktılar bizi, yıkıldık. Rahatlasınlar şerefsizler” şeklinde terör örgütüne ateş püskürdü.  Şehit evini Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Kaplan Hürriyet, Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım ve İl Emniyet Müdürü Levent Yarımel ziyaret ederek başsağlığı diledi.

Saldırıda şehit olan diğer askerlerimizin ismi ise şöyle; Uzman çavuş Hakan Aktürk, uzman erbaş Ferdi Gerekli, uzman erbaş Barış Akan, erler Ömer Erüstün, Bahadır Aydın, Recep Bekçi, M.Ali Barkın.

Son Güncelleme: 20.08.2015 18:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38