banner28
banner23
banner36

İlk görevleri ağaç dikmek oldu

AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları, ilk iş olarak Derince'de bulunan Öğretmenler İlkokulu yanındaki boş alanda ıhlamur ağacı dikimi gerçekleştirdi

İlk görevleri ağaç dikmek oldu

AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları, ilk iş olarak Derince'de bulunan Öğretmenler İlkokulu yanındaki boş alanda ıhlamur ağacı dikimi gerçekleştirdi

26 Ocak 2015 Pazartesi 10:05
 İlk görevleri ağaç dikmek oldu

 100 ağaç toprakla buluştu

AK Parti Derince İlçe Kadın Kolları'nın ilk görevi ağaç dikmek oldu. Kadınlar, Derince Yenikent Mahallesi'nde bulunan Öğretmenler İlkokulu yanındaki boş alanda yaklaşık 100 ıhlamur ağacını toprakla buluşturarak can suyunu verdi. Organizasyona İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İl Kadın Kolları Temsilcisi Fatma Ata, Derince Belediyesi meclis üyesi Fatma Akarsu, Derince Kent Konseyi Temsilcisi Emine Altındağ, İlçe Kadın Kolları üyeleri ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Derince ve Körfez sorumlusu ziraat mühendisi Murat Kurtan katıldı.

 “Kadının değişimin öncüsüdür”

Göreve başladıktan sonra ilk çalışmalarının ağaç dikmek olduğunu belirten İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, "Kadının Türk toplumundaki rolü çok önemli. Biz burada ağaç dikiminde bulunarak bu misyona uygun bir başlangıç yapmak istedik" dedi. Kadının örnek olarak hem ailede hem de toplumda değişimin öncüsü olabileceğine değinen Başkanı Uslu, "Biz Derince'de bunu başaracağımıza inanıyoruz. Kadınlarımız ilçemizde topluma öncülük yapacaktır. Burada fidan dikerek sadece yeşilin ve ağacın önemini ortaya koymuyoruz. Aynı zamanda kadının toplumdaki rolüne de atıfta bulunuyoruz" ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 26.01.2015 17:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38