banner28
banner23
banner36

Kayın; "İKtidarsanız Ayasofya'yı açın"

Saadet Partisi Derince ilçe başkanı Halil Kayın, haftalık yönetim kurulu toplantısında gerçekleştirdiği basın açıklamasında iktidarın gerçekleştirdiği fetih kutlamalarına atıfta bulunarak "Eğer gerçekten iktidarsanız, Ayasofya'yı açın" dedi.

Kayın; "İKtidarsanız Ayasofya'yı açın"

Saadet Partisi Derince ilçe başkanı Halil Kayın, haftalık yönetim kurulu toplantısında gerçekleştirdiği basın açıklamasında iktidarın gerçekleştirdiği fetih kutlamalarına atıfta bulunarak "Eğer gerçekten iktidarsanız, Ayasofya'yı açın" dedi.

31 Mayıs 2016 Salı 13:15
Kayın;

 Fetih Şöleni Bizim işimiz, Ayasofya’yı Açmak Sizin İşiniz!

Bizans’ın elinde olan İstanbul’un 1453’te Osmanlı Padişah’ı Fatih Sultan Mehmet tarafından fethedilmesi dünya tarihi açısından çok önemli bir olaydır. Bu fetih yeryüzünde zulmü durdurmuş, mazlumları güldürmüştür. Daha Söğüt’te küçük bir beylik iken Osman Gazi’nin oğlu Orhan Gazi’ye ‘’Ertuğrul’dan olma Osman oğlusun, varıp Bizans’ın sınırına dayanasın’’ demesi bu fethin bizim dedelerimizin hedef ve vizyonunda olduğunu göstermektedir.

Ayasofya’yı Kapatanları Fatih Lanetledi
Dünyadaki her büyük şehrin timsali olan ibadethanesi vardır. O günkü dünyanın süper gücü Bizans’ın başşehri Konstantin’in sembölü de Ayasofya idi. Fetihle birlikte İstanbul İslam toprağı olanca Fatih, Ayasofya’yı cami olarak ibadete açtı ve değiştirenleri ebedi olarak lanetledi.

İstanbul’un Fethi’ni Erbakan Hatırlattı
Milli Görüş Lideri, 54. Hükümet efsane başbakanı, merhum Erbakan Hoca stadyumlarda fetih şölenleri düzenleyerek bu tarihi şuuru milletimize hatırlatmıştır ve şöyle demiştir: Biz Osmanlı’nın torunlarıyız. 3 kıtada 700 yıl dünyaya adalet dağıtmış bir milletin evlatlarıyız. Biz zalime boyun eğmeyiz. Zalimin keyfi için mazluma umursuz duramayız. İsrail ve Amerika’nın çıkarı için İslam ülkelerinin parçalanmasına müsaade edemeyiz. Türkiye’nin sahibi bu millettir. Ayasofya bu millete Fatih’in emanetidir. Biran evvel cami olarak ibadete açmak zorundayız demiştir.

İktidarsanız Ayasofya’yı Açın
Fatih’in torunları olan bu milletin değerlerini savunan biz Milli Görüşçüler, Saadet Partililer olarak bu yılda Kocaeli İsmet Paşa stadyumunda toplandık. Fetih Şöleni düzenleyerek bu sorumluluğumuzu yerine getirdik. Biz muhalefet partisi olarak üzerimize düşeni yapıyoruz. Sözde Erbakan Hoca’nın öğrencileri olan iktidardakiler de İstanbul Yenikapı’da okullardaki öğrencileri ve kamu personelini baskıyla toplayarak, hahamlarla, papazlarla, 15 yıllık iktidarlarında ilk defa onlarca milyon TL harcayarak fetih şöleni yaptılar. İktidar sahipleri dostlar alışverişte görsün mantığı ile Fetih Şöleni yapamaz. Hükümet olana düşen icraat yapmaktır. Arkadaş bırakın Şöleni biz yapalım, siz de gidin Ayasofya’yı yeniden cami olarak hizmete açın. Eğer iktidarsanız dedemiz Fatih’in lanetinden kurtulun. İktidar değilseniz emaneti millete geri teslim edin.

Son Güncelleme: 31.05.2016 13:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38