banner28
banner23
banner36

Kaymakam Yıldırım: KOTO ile gurur duyuyoruz

Kocaeli Ticaret Odası’nın 7 ilçede 7 iftar programlarının Derince buluşmasına katılarak orucunu iş dünyası ile birlikte açan Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, “KOTO ile gurur duyuyoruz” dedi

Kaymakam Yıldırım: KOTO ile gurur duyuyoruz

Kocaeli Ticaret Odası’nın 7 ilçede 7 iftar programlarının Derince buluşmasına katılarak orucunu iş dünyası ile birlikte açan Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, “KOTO ile gurur duyuyoruz” dedi

04 Temmuz 2015 Cumartesi 12:50
 Kaymakam Yıldırım: KOTO ile gurur duyuyoruz

Kocaeli Ticaret Odası’nın 7 ilçede 7 iftar organizasyonları hız kesmeden devam ediyor. İş dünyasını buluşturarak birlik ve beraberliğini perçinleyen iftarların 6.’sı Derince’de gerçekleşti. Derince Asia Royal Otel’de düzenlenen iftar programına 500’ü aşkın davetli ve ilçe protokolü katıldı. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, iftar programı öncesi üye ziyaretleri geleneğini burada da gerçekleştirdi. Günün erken saatlerinde ilçeye giden Başkan Özdağ’a yönetim kurulu üyesi Murat Altun, KOTO Meclis Üyeleri Mikail Kayacı, Bahattin Karaaslan, Mustafa Tırpan, 15. Meslek Komitesi Başkanı Fatih Ekinci, 6. Meslek Komitesi Başkan Yardımcısı Abdülsamet Ünal 19. Meslek Komitesi Üyesi Ramazan Kırarslan, KOTO Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Nuriye Köksal, ilçenin tanınmış işadamlarından Reşat Mamik ve KOTO Üye İlişkileri Servisi Müdürü Tanju Soytekin eşlik etti.

‘KOTO LİSESİ RESMEN AÇILDI’

Liman Yolu’ndan başlayan ziyaretler, KOTO üyelerinin faaliyet gösterdiği birçok mahallede devam etti. 50’yi aşkın üyeyi işyerinde ziyaret eden Başkan Özdağ ve beraberindeki heyet, odanın çalışmaları ile ilgili bilgi aktarırken görüş ve önerilerini de dinledi. Tüm Türkiye’nin ayrıca Derince’nin de problemi olan ara eleman sorunu karşısında Özel KOTO Arslanbey Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin resmen açıldığını müjdeleyen Başkan Özdağ, “Odamız 118 yıllık bilgi birikimini gelecek kuşaklara aktarmak ve kalifiye eleman sorununa çözüm üretmek amacıyla mesleki ve teknik lisesi açmış bulunuyor. Bugün itibariyle tüm resmi işlemler tamamlandı. Buradan tüm Kocaeli’ye müjdelemiş olalım” dedi. Taşıyıcılar kooperatiflerinin başkanlarıyla da bir araya gelen Başkan Özdağ, Haziran ayı ihracat verilerini değerlendirdi.

İLÇE PROTOKOLÜNDEN YOĞUN KATILIM

Gün boyu süren ziyaretlerin ardından iftarın yapılacağı Derince Asia Royal Otel’e geçildi. Başkan Özdağ, yönetim kurulu ve meclis üyeleriyle birlikte konuklarını kapıda karşılarken, ilçe protokolü de iftara yoğun ilgi gösterdi. Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, İlçe Jandarma Komutanı Şakir Rahat, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer, MHP Derince İlçe Başkanı Mehmet Emin Şimşek, İlçe Müftüsü Birol Nurlu, sivil toplum kuruluşları ile hemşehri derneklerinin temsilcileri de iftardaydı.

‘YENİ HÜKÜMETTEN BEKLENTİLERİMİZ…’

Birlik ve beraberliğin daim olması temennisiyle yapılan iftar programında konuklarına hitaben bir konuşma gerçekleştiren Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, Derince’nin kentin ekonomisindeki yerine vurgu yaptı. Derince’den ‘hükümet bir an önce kurulmalı’ çağrısını yineleyen Başkan Özdağ, “Bizim de iş dünyası olarak yeni kurulacak hükümetimizden beklentilerimiz çok açık. İhracat odaklı, katma değere dayanan, inovatif olmayı temel alan, bilgi ve teknoloji üretmeye odaklanmış yeni bir büyüme modeli” dedi. Programa yoğun ilgi gösteren Derinceli üyelere teşekkür ederek konuşmasını sonlandıran Özdağ, “Birlik ve beraberliğimizi bir kez daha gösterdiniz” dedi.

‘KOTO’NUN YERİ ÇOK FARKLI’

Akabinde konuşma yapan Derince Kaymakamı Mesut Yıldırım, KOTO’nun nitelik ve nicelik bakımından çok farklı bir konumda olduğunu söyledi. Birlik ve beraberliğine düşkün olan iş dünyasının Derinceli temsilcileriyle iftar yapmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen

Son Güncelleme: 05.07.2015 12:51
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38