KONFERANSLA OLMAZ HAYDAR BEY, İCRAAT YAP

Derince’nin Ak Partili belediye başkanı Ali Haydar Bulut seçimlerde dişe dokunur bir vaatte bulunmadığı gibi, vaat ettiği bir iki işle ilgili de bir yıldır çivi bile çakmadı. Bütçe yok, borç var diyerek mazeret bildiriyor.

KONFERANSLA OLMAZ HAYDAR BEY, İCRAAT YAP

Derince’nin Ak Partili belediye başkanı Ali Haydar Bulut seçimlerde dişe dokunur bir vaatte bulunmadığı gibi, vaat ettiği bir iki işle ilgili de bir yıldır çivi bile çakmadı. Bütçe yok, borç var diyerek mazeret bildiriyor.

15 Ocak 2015 Perşembe 23:37
KONFERANSLA OLMAZ HAYDAR BEY, İCRAAT YAP


Derince’nin Ak Partili belediye başkanı Ali Haydar Bulut seçimlerde dişe dokunur bir vaatte bulunmadığı gibi, vaat ettiği bir iki işle ilgili de bir yıldır çivi bile çakmadı. Bütçe yok, borç var diyerek mazeret bildiriyor. Zaten Derince AKP döneminde yatırım bile yapmadan borç batağına sokuldu. Kimi kime şikayet ediyorsunuz. Gerçi Tayyip Beyi model alıyorlar. Devletin başındaki yetkili sorumlu kişi devleti millete şikayet ediyor 12 yıldır. Yiğit minderde belli olur Haydar Bey. Yerim dar, yenim dar, ben oynamayacağım diyecektin niye aday oldun. Madem başkansın göster marifetini. Millet icraat bekliyor. Konferans, seminer vermekle belediyecilik olmaz. Bırakın o işleri dernekler STK’lar yapsın. Derince Belediyesi’de artık dernek gibi değil, devlet gibi çalışsın. İlçenin çözüm bekleyen sorunlarına eğilin. Madem bütçe yok kaynak üretecek projeler geliştirin. Varsa yoksa Çenesuyu’na hatalı yatırımlar yapıp Çenesuyu’nun geleceği tehlikeye atmayın. Sonuçta Çenesuyu’nun üretim ruhsatı ve litre debi saniye miktarı bellidir.

İlimiz ve ilçemiz karlı bir hafta geçirdi. Derince belediyesi kaldırımlarda ve üst geçitlerde solüsyon kullandığını yayınladı ama, biz kar tutmuş kaldırımlar ve yürümekte zorlanan vatandaşlardan başka bir şey göremedik.
Devlet milletin mi? AKP’nin mi?

Ak Parti döneminde Belediyelerin ve Hükümete bağlı kurumların neredeyse tamamında bal tutup parmak yalamak iyice normalleşti. Öyle ki bu durumu artık suç olarak algılamayıp hak olarak görüyorlar. Devletin imkanlarını AKP’nin gibi görüyorlar. AKP Derince Gençlik Kolları Kongresini belediyenin sosyal medya sayfasında çekinmeden yayınlıyorlar. Belediyenin sepetli vinci AKP ilçe binasının reklam yapıştırma hizmetine güpegündüz tahsis  ediliyor. Özel teşebbüslerin bile personel alımları için formlar Ak Parti ilçe başkanlığından üye olma karşılığında alınabiliyor. Kamu vicdanında affedilmeyecek işleri aziz milletimiz seçimde sağduyusu ile yargılayaktır.

 

Vali Bey’in ifadeleri üzücü!

Vali Bey’in ilçemizi belediye başkanı nezdinde ziyaret etmesi inceliğine ilçemiz adına teşekkür ederiz. Ancak Türkiye’nin 2023 hedefine ulaşmak için birlikte çalışıyoruz ifadesi üzücüdür. Devlet erkanının politik söylemleri kullanması devlete güveni zedeler. Velev ki iktidar partisinin bile olsa. 2023 Ak Partinin kendisinin de altında kalacağı siyasi hayali ve propagandasıdır.

 

Son Güncelleme: 15.01.2015 23:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38