Namaza yetişmek için pencereden atladı

Derince’de bir lise öğrencisi Cuma Namazına yetişmek isterken az kalsın canında oluyordu

Namaza yetişmek için pencereden atladı

Derince’de bir lise öğrencisi Cuma Namazına yetişmek isterken az kalsın canında oluyordu

07 Kasım 2014 Cuma 16:34
Namaza yetişmek için pencereden atladı
 Olay Derince Anadolu Lisesi’nde meydana geldi. 15 yaşındaki B.B. isimli lise öğrencisi Cuma namazına yetişmek için okul zilinin çalmasıyla beraber hızla çıkışa doğru koşmaya başladı. Çıkış kapısının kalabalık olduğunu gören öğrenci, namaza yetişemeyeceğini düşündü. Aklına ilk gelen fikri yerine getirdi ve okulun birinci katına çıktı. Sınıf penceresine çıkan liseli genç hiç tereddüt etmeden birinci kattan aşağı atladı.

Beton zemine atlayan genç büyük bir acıyla bağırmaya başladı. Bağırma sesine gelen arkadaşları ile öğretmenler hemen 112 ekipleri haber verdi. Okula gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparken yaşanan garip olayın intihar olabileceği yönünde düşünceye sahip olan polis ekipleri de kısa sürede okula geldi. Bir süre sonra olayın gerçek yüzü ortaya çıkınca polis ekipleri rapor tutma gereği duymayarak geri giderken genç öğrenci tedavisi için Derince Eğitim Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Son Güncelleme: 09.11.2014 13:31
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38