banner28
banner23
banner36

REFAH, ÇIĞ GİBİ GELİYOR

Yeniden Refah Partisi KOCAELİ il teşkilatı kongre sonrası çalışmalarını büyük bir hızla devam ettiriyor.

REFAH, ÇIĞ GİBİ GELİYOR

Yeniden Refah Partisi KOCAELİ il teşkilatı kongre sonrası çalışmalarını büyük bir hızla devam ettiriyor.

27 Nisan 2019 Cumartesi 12:22
REFAH, ÇIĞ GİBİ GELİYOR

İl başkanı Mehmet ARAS Cuma günü Derince ilçe teşkilatının yeni binasının açılısını gerçekleştirdi.

Derince İlçe Teşkilatının açılış kurdelesini il başkanı Mehmet ARAS, Derince ilçe başkanı Yakup GÜZELTEPE, Refah partisi Çayırova ilçe başkanı Aykan dönmez, Refah partisi Kartepe ilçe başkanı Cevdet ÇEPİL, Derince belediye başkan vekili İbrahim ŞİRİN, Ak parti ilçe başkanı Selçuk ÇAKIROĞLU, MHP İlçe başkanı Zeki OMURCA, Sırrıpaşamuhtarı Hülya YILDIRIM, Mersincik mahallesi muhtarı Derya ULUÇ, Çenedağ Osman KOÇYİĞİT, Kent konseyi başkanı Hasan MALO, İlim yayma cemiyeti başkanı Yasin KAYI ile birlikte kestiler.

Derince ilçe başkanı Yakup GÜZELTEPE;

“Açılışımızda bizleri yalnız bırakmayan siz değerli konuklarıma çok teşekkür ediyorum. Bu yeni binamızda Derince miz için en hayırlı hizmetleri yapacağımızdan hiç kuşkunuz olmasın” dedi.

Açılış öncesi kendisine söz verilen Mehmet ARAS; 

“Derince teşkilatımız bu gün bir kez daha KOCAELİ’ ninmedarı iftiharı olduğunu ortaya koymuştur. Bu gün bu açılışa gösterilen yoğun ilgi de gösteriyor ki; Refah partimiz iktidarı çok yakındır. Görülecektir ki ilk seçimde Refah iktidarı kurulacak, yüzler gülecektir.

Ülkemiz hak ettiği itibara ve değere kavuşacak, insanımızın refah seviyesi artacaktır. Derince ilçe teşkilatımızla gurur duyuyorum. İnanıyorum ki bu teşkilatım, bu yeni binasında çalışmalarını artırarak devam edecektir.” Şeklinde konuştuktan sonra, başarısından ötürü ilçe başkanı GÜZELTEPE’ ye plaketverdi.

Son Güncelleme: 27.04.2019 20:54
Anahtar Kelimeler:
REFAHÇIĞ GİBİ GELİYOR
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38