banner28
banner23
banner36

Sargın adaylığını açıkladı: “Artık söz esnafın”

“Artık söz esnafın” sloganıyla basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bekir Sargın; daha aydınlık bir yola çıktıklarını ifade ederek Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Bİrliği başkanlığına aday olduğunu kamuoyuna bildirdi

Sargın adaylığını açıkladı: “Artık söz esnafın”

“Artık söz esnafın” sloganıyla basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Bekir Sargın; daha aydınlık bir yola çıktıklarını ifade ederek Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Bİrliği başkanlığına aday olduğunu kamuoyuna bildirdi

12 Mart 2014 Çarşamba 19:53
Sargın adaylığını açıkladı: “Artık söz esnafın”
 Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve , Derince’nin  güzel  ve nezih mekanlarından Saray Sofrası’nın sahibi olan Bekir Sargın,Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanlığına aday olduğunu açıkladı. ”Artık Söz Esnafın” sloganıyla yola çıktığını ifade eden Sargın, çalışma hayatı boyunca Almanya, İtalya, Avusturya, Bulgaristan ve Polonya  gibi ülkelerde ticaretle uğraştığını belirterek, elde ettiği birikim ve tecrübeleri  Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’nin yararına yönelik kullanmak istediğini dile getirdi.

“Hedefimiz birliğimizin sesini duyurmak”

İki dönem Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan’ı  seçilen Sargın, Derince’de  fark  yarattıklarını belirterek, “Derince Esnaf ve Sanatkarlar Odasının  çıtasını yükselttik ve fark edilmesini sağladık, şimdiki hedefimiz Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin sesini duyurmak ve fark edilmesini sağlamaktır” dedi.

“Örnek alınacak hale getireceğiz”

Türkiye’de, Kocaeli’nin gözde ve önde illerden biri olduğunu ifade eden Bekir  Sargın; “Ne yazık ki 102 bin üyesi olan ve 51 meslek odasının bağlı olduğu Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği diğer  illere göre geride kalmıştır. Bu kadar üyesi ve Meslek Odaları olan birliğimizin fark edilmesini sağlayarak örnek alınacak hale getireceğimize söz veriyorum” dedi.

“Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır”

Sadece Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği’nin hak ettiği yere gelmesi için aday olduğunu ifade eden Sargın, Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliğine bağlı odaların desteğine talip olduğunu belirtti. Bekir Sargın, kendisine destek verilmesi halinde, ekibiyle yapacakları çalışmaları şu şekilde sıraladı:

İşte Sargın’ın projeleri

1) “Öncelikle mevcut odalarımızın ve dolayısıyla Odalar Birliğimizin çıtasının yükseltilmesini ve bunun fark edilmesini sağlayacağız.”

2) “Odalar Birliğinin vermesi gereken maddi desteği sağlayarak, İlçe Odalarının kendi   binalarını artık kendilerinin yapmasını sağlayacağız.”

3) “Personelin yeniden yapılandırılmasını ve verimli olmasını sağlayacağız. Mevcut nitelikli personelden azami verim alınarak yeterli takviyeler yapılacaktır.”

4) “Birbirinden habersiz bütün Oda Başkanlarını ve Genel Sekreteri bir araya getirmek için seminerler ve toplantılar düzenleyeceğiz. Bu toplantıları yılda iki kez değil daha fazla yaparak her konuda bilgilendirilmelerini sağlayacağız. Eğitimler ve konferanslar vererek, uzman eğiticileri üyelerimizin istifadesine sunacağız.”

5) “Odalara kayıtta ve odaların verdiği hizmetlerde üyeleri rahatlatacak, bürokrasiyi tek noktadan çözeceğiz.”

6) “Çağımızın iletişim araçlarını ve sosyal medyayı en etkin biçimde kullanarak, bilgilendirmeler yapacağız”

7) “Seslerini duyurabilmeleri için Odalara, proje desteği vereceğiz.”

Bekir Sargın, açıklamalarına son verirken; “Yaptıklarımız yapacaklarımız teminatıdır. Bugüne kadar bana güvenenleri mahcup etmedim. Artık gelişimin ve değişimin tam zamanı.” ifadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 14.03.2014 14:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38