Sertif Gökçe, yüzleri güldürüyor

Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, seçim çalışmalarında Derinceliler tarafından güler yüz ve ilgiyle karşılanıyor

Sertif Gökçe, yüzleri güldürüyor

Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, seçim çalışmalarında Derinceliler tarafından güler yüz ve ilgiyle karşılanıyor

30 Mart 2019 Cumartesi 23:10
Sertif Gökçe, yüzleri güldürüyor

Aday gösterildiği günden bugüne kadar başarılı ve samimi bir seçim çalışması yürüten Millet İttifakı Derince Belediye Başkan Adayı Av. Sertif Gökçe, katıldığı programlar ve esnaf ziyaretlerinde ilgiyle karşılanıyor. Güler yüz ve samimiyetiyle, çalışmalarında takdir toplayan Gökçe, her kesimin ve mahallenin sorununa ses ve çözüm olabilmek için bu yola çıktığını dile getirdi. Denizciler Caddesi ve Yenikent'te esnaf ziyaretlerini sürdüren Gökçe ve beraberindeki meclis üyesi adayları, ziyaret ettikleri esnaf tarafından güler yüzle karşılanıyor. 

“ULAŞIMDA ENGELİ ORTADAN KALDIRACAĞIZ”

Ziyaretleri esnasında bölgedeki vatandaşlarla da sohbet eden Gökçe, Derince’de yol ve ulaşımın engellilere göre düzenlenmemesi yönünde gelen soruları da yanıtladı. Engelsiz toplu taşıma araçları ile engelli vatandaşların da ulaşımda rahat edeceğini söyledi. Gökçe, yayaların güvenliğini öncelikli tuttuklarını söyleyerek, “Engelli vatandaşlarımızın ulaşım ve toplu taşımada yaşadığı sıkıntıları biliyoruz. Engeli bulunan derken yaşlılarımız, hamileler veya herhangi bir hastalığı bulunan kişilerin de engeli bulunuyor. Bu yüzden ilçede ulaşımdaki engelleri ortadan kaldırabilmek, vatandaşlarımızın daha rahat bir ulaşıma sahip olabilmesi için üst geçitlere asansör yapacağız” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38