banner28
banner23
banner36

Yenilmez’den Başkan Bulut’a ziyaret

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Ahmet Yenilmez, Derince’de yaptığı temaslar çerçevesinde Başkan Ali Haydar Bulut’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Yenilmez’den Başkan Bulut’a ziyaret

Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Ahmet Yenilmez, Derince’de yaptığı temaslar çerçevesinde Başkan Ali Haydar Bulut’a nezaket ziyaretinde bulundu.

13 Nisan 2015 Pazartesi 10:11
Yenilmez’den Başkan Bulut’a ziyaret

Başkan Bulut’un konuğu oldu.

Bugüne dek Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Acı Hayat ve Kurtlar Vadisi Pusu gibi birçok dizide rol alan ünlü tiyatro ve sinema sanatçısı Ahmet Yenilmez, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’un konuğu oldu. Başkan Bulut’un yanı sıra Başkan Yardımcıları Nurettin Işık, Osman Ergin ve Osman Dalkılıç’ın da hazır bulunduğu ziyaret esnasında, Yenilmez yaptığı çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Ülke genelinde olduğu gibi Derince’de ki gelişimin de artarak devam ettiğini söyleyen sanatçı Yenilmez, Başkan Bulut’un yapmayı planladığı projelerin kentin çehresini değiştireceğini söyledi.

Temizlik İşlerini de ziyaret etti

Son derece samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmenin sonunda Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da Ahmet Yenilmez’e teşekkür ederek “Beğeniyle takip ettiğimiz sanatçımızı burada ağırlamaktan mutluyuz. Önümüzdeki süreçte ilçemizde düzenleyeceğimiz kültür ve sanat etkinliklerinde Ahmet Yenilmez’i de aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi. Ünlü tiyatro ve sinema oyuncusu Ahmet Yenilmez, Derince Belediyesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne de konuk olarak burada yer alan birim müdürleri ve teknikerlerle sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Son Güncelleme: 13.04.2015 10:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38