banner28
banner23
banner36

YRP DERİNCE’ DE ŞÖLEN YAPTI.

Yeniden refah partisi Kocaeli’ de ilçe kongrelerini yapmaya başladı.  Parti ilk olarak bu hafta sonu Derince kongresini yaptı. Mevcut ilçe başkanı Yakup Güzeltepe’ nin, yeniden başkan seçildiği kongrenin divan başkanlığını, il başkanı Mehmet Aras yaptı.

YRP DERİNCE’ DE ŞÖLEN YAPTI.

Yeniden refah partisi Kocaeli’ de ilçe kongrelerini yapmaya başladı.  Parti ilk olarak bu hafta sonu Derince kongresini yaptı. Mevcut ilçe başkanı Yakup Güzeltepe’ nin, yeniden başkan seçildiği kongrenin divan başkanlığını, il başkanı Mehmet Aras yaptı.

27 Eylül 2021 Pazartesi 13:29
YRP DERİNCE’ DE ŞÖLEN YAPTI.

Halkın yoğun ilgi gösterdiği kongreye, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerde eksiksiz katıldılar. Divan başkanı Mehmet Aras, kongreye katılan misafirler adına Deva Partisi Derince ilçe başkanı Zeynep Sudan’ a söz verdi.

Kongrenin onur konuğu ise genel başkan yardımcısı Mehmet Altınöz oldu. Altınöz’ ün ülke yönetimine dair vaatleri katılımcılarda büyük heyecan uyandırdı.

Fatih ERBAKAN en genç Cumhurbaşkanı olacak.

İşte Altınöz’ ün o açıklamaları;

Ülkeyi karış karış dolaştıklarını ve gittikleri her yerde Yeniden Refah Partisine büyük bir ilgi gösterildiğini belirten Altınöz; Yapılacak ilk seçimde Fatih Erbakan cumhurbaşkanı seçilerek, en genç yaşta cumhurbaşkanı seçilen kişi olarak tarihe geçeceğini ilan etti.

Altınöz; İktidara gelmeleri halinde yerel basın için özel kanuni düzenlemeler yapacaklarını ve yerel basını güçlendireceklerini belirti. Yerel basına doğru ve tarafsız habercilik yaptığı için teşekkür etti.

Yeniden refah partisinin engelli yurttaşlar için çok önemli projeler hazırladığını, iktidara gelmeleri halinde engellilerin önündeki tüm bürokratik ve kültürel engelleri kaldıracağını ve engelli bireylere kabinede yer verileceğini ilan eden Altınöz, kongreye katılan engelli vatandaşlar ile de özel olarak ilgilendi.

Ayda beş 5,000 lira kazanan, 12,500 lira kazanacak.

Altınöz; parti olarak milli kaynak paketleri hazırladıklarını duyurdu. İktidara geldiklerinde bu kaynakları harekete geçirerek ilk planda, işçiye, memura ve emekliye en az %50 zam yapacaklarını ilan eden Altınöz salondan büyük alkış aldı.

Hükümetin 513 milyar doları faize harcadığını belirten Altınöz, bu paranın halka verilmesi halinde aylık geliri 5,000 lira olan 12,500 lira kazanır dedi.

İktidar hem yetkili, hem de sorumlu değil.

İktidara sordu; patates üreticisinden terörist olur mu?

Altınöz; iktidarın, her alanda tek yetkili olduğunu ama hiçbir konuda kendisini sorumlu görmediğini, tek yaptığının yeni terör örgütleri uydurmak olduğunu belirtti. İktidarın patates soğan üreticisini bile terörist ilan ettiğini hatırlatan Altınöz, halka sordu; patates üreticisinden terörist olur mu?

Halk, 10 bin dolara Passat kalitesinde araba alabilecek.

Altınöz; 1997 yılında D-8 ülkeleri ile yapılan anlaşma gereği, 10 bin dolara alınabilecek, passat kalitesinde araba üretimi yapılması için çalışıldığını fakat iktidar değişikliği yüzünden bu projenin hayata geçirilemediğini belirtti. İktidara gelmeleri halinde, bu projeyi de gerçekleştirerek halka bu fiyata bu kalitede araba alabilme imkanı sağlanacağını ilan etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38