AK Parti Dilovası'n da Miting gibi Açılış

Ak Parti Dilovası binlerin katılımıyla kent meydanında bulunan seçim irtibat bürosunu açtı

AK Parti Dilovası'n da Miting gibi Açılış

Ak Parti Dilovası binlerin katılımıyla kent meydanında bulunan seçim irtibat bürosunu açtı

04 Mart 2014 Salı 12:15
AK Parti Dilovası'n da Miting gibi Açılış
 Kent meydanında düzenlenen ve binlerce Dilovalının katıldığı büro açılışına Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe, AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut ve yönetimi,Dilovası Eski Belediye Başkanı Halit Yaşar,AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve yönetimi, AK Parti Dilovası Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık ve yönetimi, Aday Adayları, Meclis Üyesi Adayları, Meclis Üyesi Aday Adayları ve binlerce Dilovalının katılımıyla belediye meydanında bulunan seçim irtibat bürosunu açtı.Programın açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut,'' 30 Mart akşamında Dilovasında sevgi, kardeşlik kazanacak, birlik ve beraberlik kazanacak. Sizlerin desteği ile 2009 yılında ilçemizde başlayan hizmetler ve 5 yıldır dalgalanan AK Parti bayrağı Belediye Başkan Adayımız Ali Toltar ile daha yükseklerde dalgalanmaya devam edecek" dedi.

 

BU HEYECAN 30 MART'IN HABERCİSİDİR

Binlerce vatandaşın katıldığı açılış programında Dilovalılar tarafından ilgi ile karşılanan ve Bu görüntü, bu heyecan 30 Mart'tın habercisidir, hayırlı ve uğurlu olsun sözleri ile açılış programı konuşmasına başlayan AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar,''2009 yılından bugüne kadar ilçemize yakışan, tarihe geçecek eser ve hizmetler yapan Belediye Başkanımız Cemil Yaman kardeşime ve 1987 yılından itibaren belediye ile idare edilen ilçemizde 1994 ve 1999 yılları arasın da Belediye Başkanlığı yapan ve bu ilçeye ciddi derece hizmetler kazandıran Halit Yaşar Abime yapmış oldukları çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. 

 

YANDAŞLARININ CEPLERİNİ DOLDURDULAR

Dilovası'nda 3 dönem belediye başkanlığı yaptılar ve 3 dönem içerisinde yaptıkları tek şey yandaşlarının ceblerini doldurmak oldu. Bir de Ak partinin belediyecilik anlayışına bakın; 2009-2014 yılları arasında yapılan hizmetleri anlatsam bitmez, saymaya başlasam kitap olur. 30 Mart sabahı Cemil Bey kardeşimizden alacağımız bu bayrağı daha yukarılara taşımak için bu yola çıktık. Gün birlik, beraberlik ve kardeşlik günüdür, bizim kimseden ayrımız gayrımız yok hep birlikte el ele vererek Dilovası'nda seçimi kazanacağız" dedi.

 

BÜTÜN MESELE DÜNYA LİDERİNİN ARKASINDA KOŞMAK

Toltar'ın ardından konuşmasını yapan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'' Bizim için mevkilerin makamların hiç bir anlamı yoktur. Bütün mesele aziz milletimizin güzel yaşaması, bütün mesele analarımızın doğurduğu yavruların özgür yaşamasıdır. AK Parti benden harekete değildir, bizim meselesidir. Dolayısıyla bu şehrin hizmetkarı, sizin seçeceğiniz hitmetkarın ismi Cemil olmuş Ali olmuş hiç farketmez. Bütün mesele Dünya Liderinin arkasından koşmak. Bu şehir 250 trilyonluk yatırım gördü bunları kalem kalem yeri geldiğinde açıklayacağız. 30 Mart da bayrağı devredeceğim, kardeşim Ali Toltar geri kalan hizmetleri Allah'ın izniyle tamamlayacak" dedi.

 

BİZ BİRİZ VE BERABERİZ

Başkan Yaman'ın ardından konuşan Eski Çevre ve Orman Bakanı Osman Pepe,"Herhangi bir partinin genel başkanı bile burayı dolduramaz.  Burada herkes şuna sahit oluyor bir daha Ak parti, bir daha, bir daha! Burada Bayrağı Cemil'den Ali'ye devredeceğiz. Biz biriz ve beraberiz bu milletin, bu devletin ferdi olmaktan mensubu olmaktan her zaman iftihar ettik gurur duyduk. Yapılan hizmetleri millet takdir ediyor. Millet yapılan hizmetleri görüyor. Okula gittiğinde sıranın üstündeki kitabı da hasteneye gittiği zamanı da, eczaneden ilacı aldığı zamanı da bu millet görüyor. Bizim milletimiz, vatandaşımız hizmetin en iyisine layıktır ve en iyi hizmeti aldığı zaman bu millet teşekkür etmesini bilir. Onun için biz milletimize güveniyoruz" dedi.

 

CİVELEK MUALEFETE YÜKLENDİ

Eski Bakan Osman Pepe'nin ardından konuşan AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek'' Bugün bir milletin dönüşümüne şahitlik etmiş bulunuyoruz. Biz beraber ıslanmak için çıktık bu yola. Dilovası'na da hizmetler yağmur, yağmur gelmişti. Bugün yeni Türkiye'yi istemiyorlar, eski Türkiye'nin özlemini çekenler var. Kuran-ı kerimin yasaklandığı dönemleri özleyenler var. Bugün Ezanın aslına uygun olmayarak türkçe okunduğu zamanları özleyenler var. Hacca gitmenin yasaklandığı dönemi özleyenler var. Bugün sırf Kuran-ı kerimi öğrettiği için hapislerde attıkları günleri özleyenler var. İskilipli Atıf Hocanın asıldığı günleri özleyenler var. Dersim katliamını özleyenler var. Darbeleri 60'lar 70'ler 80'leri özleyenler var. 28 şubat günlerini özleyenler var. Bugün bizi kürt, türk, çerkez, arab diye bölmeye çalıştılar. Biz onların irtibat bürolarının yanında ilçe teşkilatlarının yanında kardeşlik içerisinde konuşmamızı yapıyoruz. Bizim birlik beraberliğimizi çekemeyeneler var. Bu zihniyetlere bir son vermek lazım. Burada bakıyorum chp'nin başkan adayı seçimi kazanınca, AK partiye geçeceğim diyormuş. Böyle bir şey asla ve asla olmayacaktır bundan emin olun. Yalan olurda uydurma olurda bu kadar kuyruklusu olur mu? Kim seni ister bu partide? Siz onların yalanlarına dolanlarına inanmayın.

 

KÜRTLER OLSA OLSA BİZİM GÖNLÜMÜZE OTURUR

Yanlarımıza geldiği zaman kürtler bizim kardeşimiz derler ama onların bu kürtlere yaptığını bu memlekette neler yaptığını bu memlekette nasıl başbakan asıtığını zamanı da hatırlıyoruz. Onların bir tane millet vekili  29 Ocak 2011 seçimlerinden hemen önce CHP'nin İzmit ilçe binasında şunu diyor eninde sonunda,''KÜRTLER BİZİM KUCAĞIMIZA OTURACAKTIR'' bunu bütün gazeteler yazdı. Bunu söyleyen Hurşit GÜneş CHP'nin Milletvekeli. Sizlere söylüyorum arkadaşlar bu söylenecek lafmıdır? ''KÜRTLER OLSA OLSA BİZİM GÖNLÜMÜZE OTURUR"

 

OMUZ OMUZA, KOL KOLA YÜRÜYECEĞİMİZ BİR SEÇİM

Düşünün ki CHP'nin genel başkanı seçimlerde hangi illere gideceğini bile bilmiyor. Doğuda ki illere gidecek misiniz sorusunu soran spiker, bilemiyorum arkadaşlar bilir diyor. Daha sonra açıklamalarda Bitlis, Erzincan, Şanlıurfa, Diyarbakır, Ağrı, Van vs İllere gitmeyeceğim diyor. Dilovası’na gelip oy istiyorsun ama burada ki insanlarının hepsi doğudan geldi bilmiyorsun. Bu seçim Ali Toltar seçimi değil be seçim yeni Türkiye'nin oluşması seçimidir, omuz omuza, kol kola yürüyeceğimiz bir seçimdir. Taksimde 4 tane ağaç için yürüdüler. Bizim bütün yatırımlarımızı baltalamaya çalıştılar. 17 Aralıkta operasyonlar yaptılar. Eğer bu milletin malına göz diken var ise bunun hesabını hem bu dünyada versin hemde öbür dünyada versin. Onlar sizlerin yanına geldiğinde yapılan hizmetleri sorun onlara bacımızın baş örtüsünü sorun. Bugünlerde montaj kayıtlar moda olmuş, herkes bir monatajdır diye uğraşır olmuş. Hamd olsun ki milletimiz bunların hiç birine prim vermeyecektir İnşallah referandum da aldığımız oyları 30 Mart'da da alacağız"dedi.

 

HAYIRLI UĞURLU OLSUN

Binlerce kişinin katıldığı açılış programında yapılan konuşmaların ardından belediye meydanındaki seçim irtibat bürosunun açılış kurdelesini Başkanlar keserek hayırlı uğurlu olması temennilerinde bulundular.


Son Güncelleme: 04.03.2014 12:16
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38