Amcasını 13 yerinde bıçakladı!

Geçtiğimiz ay işlenen cinayet kan davasına dönüştü

Amcasını 13 yerinde bıçakladı!

Geçtiğimiz ay işlenen cinayet kan davasına dönüştü

04 Ağustos 2014 Pazartesi 12:03
Amcasını 13 yerinde bıçakladı!
 Dilovası’nda meydana gelen olayda bir kişi öz yeğeni tarafından 13 yerinden bıçaklanarak öldürüldü.Dilovası Demirciler Köyü’nde geçtiğimiz ay meydana gelen olayda Hasan Helvacı amcasının oğlu Lütfü Helvacı tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülmüştü. Önceki akşam meydana gelen olayda ise Lütfü Helvacı’nın babası Güngör Helvacı 13 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Cinayeti işleyenin ölen kişinin yeğeni olduğu bildirildi.
YEĞENİ ÖLDÜRÜP KAÇTI
Alınan bilgiye göre, Demirciler Köyü’nde önceki akşam meydana gelen olayda Güngör Helvacı isimli şahıs yeğeni tarafından 13 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Olayın ardından cinayeti işleyen şahıs  kaçarak izini kaybettirdi.  Cinayetin geçtiğimiz ay meydana gelen ve Hasan Helvacı’nın ölümüyle sonuçlanan cinayetle bağlantılı olduğu iddia edildi.
ARAZİ ANLAŞMAZLIĞI 
Geçtiğimiz ay meydana gelen olayda Hasan Helvacı Demirciler Köyün'de ki evinin önünde amcasının oğlu Lütfü Helvacı tarafından pompalı tüfekle vurularak öldürülmüştü. Aralarında daha önce arsa yüzünden husumet yaşandığı ve bu yüzden tartıştıkları ifade edilmişti. Hasan Helvacı'yı öldüren amcaoğlu Lütfü Helvacı olaydan sonra kayıplara karışmış ancak güvenlik güçleri tarafından bir süre sonra yakalanmıştı.
Son Güncelleme: 05.08.2014 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38