Dilovası Kültür Merkezi şekilleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Dilovası’nda yapımını sürdürdüğü kültür merkezinin zemin, bodrum 1 ve bodrum 2 katı yapıldı

Dilovası Kültür Merkezi şekilleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Dilovası’nda yapımını sürdürdüğü kültür merkezinin zemin, bodrum 1 ve bodrum 2 katı yapıldı

14 Mart 2014 Cuma 10:50
Dilovası Kültür Merkezi şekilleniyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Dilovası şehir merkezinde dev bir kültür merkezi inşa ediyor. Dilovası Belediyesi’nin arka kısmında daha önce otopark olarak kullanılan alanda inşa edilen kültür merkezi, Dilovası için cazibe merkezi olacak. Yapının otopark olarak kullanılacak bodrum 1 katı ile anfi salonun yer aldığı bodrum 2’inci ve zemin kat kaba inşaatı tamamlandı.

  

11 BİN 400 METREKARE ALAN

Çevre düzenlemesiyle modern bir ortam oluşturacak olan kültür merkezi, şehre canlılık katacak. 11 bin 400 metrekare alan üzerine kurulan kültür merkezi; bodrum 2, bodrum 1, zemin ve üç kattan oluşacak. Binanın bodrum katı otopark olarak hizmet verecek. Bodrum ikinci katta anfi konferans salonu yer alacak.

 

520 KİŞİLİK DÜĞÜN SALONU

Yapının zemin, bir ve ikinci katlarında 520 kişilik düğün salonu, 220 kişilik konferans salonu ve çok amaçlı salon yer alacak. Binanın son katında ise KO-MEK, kütüphane ve kahve evi gibi sosyal alanlar bulunacak.  

 

272 KİŞİLİK KONFERANS SALONU

Dilovası Kültür Merkezi’nin çevre düzenleme işi kapsamında yaya yürüyüş yolları yapılacak. Alan ağaçlandırılarak otopark giriş çıkış yolları düzenlenecek. Birinci katın arka bölümü iç teras şeklinde yapılacak. Bodrum 2. katta idari ofisler, 272 kişilik konferans salonu ve gösteri salonu yer alacak.

 

BELEDİYE BİNASINA KÖPRÜ GEÇİŞ

Yapının bodrum 1. katında ise düğün salonu, fuaye mekanları bulunacak. Zemin katta düğün salonu ve fuaye yer alırken, birinci kat teras, derslikler ve kahve evi olarak işlevlendirilecek. Kültür merkezine belediye binasından bir açık, bir de kapalı geçiş köprüsü yapılacak.

Son Güncelleme: 14.03.2014 10:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38