banner28

Dilovası’na da Mavi Bayrak gelecek

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Körfezi’ni temizlediklerini ve önümüzdeki yıllarda Dilovası’na da Mavi Bayrak kazandıracaklarını söyledi

Dilovası’na da Mavi Bayrak gelecek

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Körfezi’ni temizlediklerini ve önümüzdeki yıllarda Dilovası’na da Mavi Bayrak kazandıracaklarını söyledi

28 Şubat 2014 Cuma 11:38
Dilovası’na da Mavi Bayrak gelecek
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Dilovası muhtarları ve muhtar adaylarıyla Tavşancıl sahilinde bir araya geldi. İzmit Körfezi'ne mavi bayrak kazandırdıklarını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, Dilovası’nı da mavi bayrakla buluşturacaklarını vurguladı. Programda emektar muhtarlara plaket verildi.

 

MUHTARLAR AİLEMİZİN FERDİ GİBİ

Tavşancıl sahilinde gerçekleştirilen programa Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Dilovası Belediye Başkan adayı Ali Toltar, AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, muhtarlar ve muhtar adayları katıldı. Muhtarların önemli yer tuttuğunu söyleyen Başkan Karaosmanoğlu,  “Muhtarlar sadece mahallemizin değil ailelerimizin de ferdi sayılır. Siz de buna göre hareket ederek halkımızın sorunlarını çözmelisiniz” dedi.

 

DİLDERESİNDE BALIK TUTACAĞIZ

Dilovası’nda yer altı yatırımlarını büyük ölçüde tamamladıklarını belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Yeni dönemde son rötuşları yapacağız. Dildere’mizi pırıl pırıl hale getireceğiz. İnşallah önümüzdeki yıllarda orada balık tutacağız. Ballıkayalar’ı belediye olarak aldık. Oraya sahip çıkacağız. Hep birlikte Dilovası’nı yaşanabilir sağlıklı bir bölge haline getireceğiz” ifadelerini kullandı.

 

SANAYİ DE ÇEVRE DE VAZGEÇİLMEZİMİZDİR

Bazı kesimlerin Dilovası’ndan sanayinin kaldırılmasını istediğini belirten Başkan Karaosmanoğlu, “Biz kesin olarak diyoruz ki sanayi Dilovası’ndan kalkamaz. Ancak sanayi için çevremizi de feda etmeyeceğiz. Havamıza suyumuza ve toprağımıza sahip çıkacağız. Yaptığımız çalışmalarla bunları koruduk. Ama yetmez. Bunu daha da ileriye götüreceğiz” dedi.

 

DİLOVASI’NA MAVİ BAYRAK

Dilovası’nda denize girilebileceğini ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Körfezimizin her yerinde denize girilebiliyor. TÜBİTAK başta olmak üzere çeşitli kurumlar denetim yapıyor. Uluslararası kuruluşlar da körfezimizi denetliyor. Karamürsel’e mavi bayrak aldık. Başka yerlerde de alacağız. İnşallah Dilovası’na da mavi bayrak kazandıracağız” şeklinde konuştu.

 

Son Güncelleme: 28.02.2014 11:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38