10 bin bekçi alınacak

 10 bin bekçi alımı başvuruları ne zaman başlıyor başvuru şartları neler çalışma saatleri kaç | Bekçi maaşı ne kadar?

10 bin bekçi alınacak

 10 bin bekçi alımı başvuruları ne zaman başlıyor başvuru şartları neler çalışma saatleri kaç | Bekçi maaşı ne kadar?

13 Kasım 2018 Salı 17:20
10 bin bekçi alınacak

Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı olarak çalışacak 10 bin çarşı ve mahalle bekçisi alınacak. Konuyla ilgili Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.

Peki başvurular ne zaman başlıyor? Devlet memuru statüsünde çalışmak isteyen binlerce vatandaş, devletin açtığı 10 bin kişilik bekçi kadrosuyla umutlandı. Peki bekçilik başvuruları ne zaman başlıyor? Bekçi olmak isteyenler nereye ve nasıl başvuru yapacak? Bekçi adaylarında aranan şartlar neler? Bekçilerin çalışma saatleri kaç ve ne kadar maaş alıyorlar?

İşte merak edilen soruların yanıtları...

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğüne 10 bin çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu ihdas edildi. "Bazı Kamu Kurum ve Kuruluşlarına Kadro İhdas Edilmesine İlişkin Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi" Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Emniyet Genel Müdürlüğünün taşra teşkilatına 10 bin çarşı ve mahalle bekçisi kadrosu ihdası yapıldı.

 İÇİŞLERİ BAKANLIĞINA 36 KADRO İHDASI

 Ayrıca kararname ile İçişleri Bakanlığının taşra teşkilatına da çeşitli unvanlarda 36 kadro ihdası gerçekleştirildi. İhdas edilen söz konusu kadrolar arasında kaymakam, yazı işleri müdürü, nüfus müdürü, şef, programcı, bilgisayar işletmeni, veri hazırlama ve kontrol işletmeni, şoför, hizmetli, kaloriferci ve dağıtıcı unvanları bulunuyor. BEKÇİLİK MAAŞI NE KADAR? Akşam saat 18.00 gibi göreve başlayan bekçiler sabahın erken saatlerinde paydos ediyor. Bir gün çalışıp bir gün istirahat eden bekçiler, yaklaşık 3 bin 500 TL maaş alıyor

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38