banner28
banner23
banner36

Dolar ve altında rekor

Avro - dolar ve altın fiyatlarında rekor neden yükseliyor, düşecek mi yükselecek mi?

Dolar ve altında rekor

Avro - dolar ve altın fiyatlarında rekor neden yükseliyor, düşecek mi yükselecek mi?

07 Mayıs 2020 Perşembe 18:20
Dolar ve altında rekor

Dolar ve altında yeni rekor. Son dakika haberi: Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre altın fiyatları tarihinin en yüksek seviyesine ulaşırken , dolar kuru , tarihi seviyeye yaklaştı.

AĞUSTOS 2018 'DE 7.22 İLE REKORU GÖRDÜ

Dolar kuru , 2018 yılında yaşanan rahip Brunson krizi ve kur saldırıları sonrası 7.22 TL seviyesine kadar çıkmış ve tarihinin en yüksek seviyesini görmüştü. 20 aydan bu yana dolar kuru en yüksek seviyesini dün görmüş ve 7.16 TL 'ye kadar çıkmıştı. 

TARİHİ SEVİYEYE YAKLAŞTI

Edinilen son dakika bilgilerine göre dolar kuru 7.21 TL seviyesini gördü. 7.21 TL ile dolar kuru son 20 ayın en yüksek seviyesini gördü. İşte 2017 yılından bu yana dolar kurundaki değişim grafiği: Londra merkezli bazı finansal kuruluşlar, ellerinde olmayan Türk lirası ile hızlı bir şekilde ve yüksek miktarda döviz almaya kalkarak, Türk lirasına değer kaybettirmeye yönelik manipülatif ataklarına devam ediyor.

 EURO KURU NE KADAR? Dolarla birlikte Euro kuru da sert şekilde yükselmeye başladı. Piyasalardan alınan son dakika bilgilerine göre Euro kuru 7.79 TL seviyesini gördü.

ALTINDA YENİ REKOR

Önceki gün 390 TL ile tarihinin en yüksek seviyesini gören gram altın , bugün 392 TL 'ye yükseldi ve rekor seviyeyi gördü.  Çeyrek altın 626 TL 'ye alınıp 631 TL 'ye satılıyor.  Cumhuriyet altını 2559 TL 'ye alınıp 2580 TL 'ye satılıyor. 22 ayar bilezik gram fiyatı ise 355 TL alış , 359 TL satış.

Anahtar Kelimeler:
Dolar Ve Altında Rekor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38