Ziraat Bankası bedelli askerlik kredisi hesaplama 15 bin ihtiyaç kredisi tablosu

Geçtiğimiz saatlerde AK Parti bedelli askerlik şartlarını açıkladı. Buna göre yaş sınırı 25, ücret ise 15 bin lira olarak belirlendi.

Ziraat Bankası bedelli askerlik kredisi hesaplama 15 bin ihtiyaç kredisi tablosu

Geçtiğimiz saatlerde AK Parti bedelli askerlik şartlarını açıkladı. Buna göre yaş sınırı 25, ücret ise 15 bin lira olarak belirlendi.

17 Temmuz 2018 Salı 21:39
Ziraat Bankası bedelli askerlik kredisi hesaplama 15 bin ihtiyaç kredisi tablosu

Geçtiğimiz saatlerde AK Parti bedelli askerlik şartlarını açıkladı. Buna göre yaş sınırı 25, ücret ise 15 bin lira olarak belirlendi. Peki Ziraat Bankası 15 bin lira ihtiyaç kredisi nasıl hesaplanır? Son dakika gelen resmi açıklamaya göre bedelli askerlik yaş sınırı 25, fiyatı ise 15 lira olarak belirlendi. Milyonlarca vatandaş 15 bin lira bedelli parasını ödemek için bankaların kredi oranlarıan bakıyor.  Peki Ziraat Bankası 15 bin TL ihtiyaç kredisi nasıl hesaplanır? İşte merak edilen haberin bütün detayları ve ortaya çıkan bilgileri...

BEDELLİ ASKERLİK KREDİSİ HESAPLAMA:

Bedelli askerlik fiyatı hakkında resmi açıklama geldi. Bedelli askerlik fiyatı 15 bin lira oldu.

 ZİRAAT BANKASI 15 BİN LİRA 12 AYLIK ÖDEME TABLOSU

Ziraat Bankası Bedelli Askerlik Kredisi Faiz Oranları Şu anda en uygun kredi veren banka olarak öne çıkan Ziraat Bankası bedelli askerlik kredisi kampanyası ile kredi çekmek istiyorum diyen müşterilerine yüzde 1,63 faiz oranı ile borçlanma imkanı sunuyor. Banka tarafından gerçekleştirilen bedelli askerlik kredisi 2018 kampanyası kapsamında ihtiyaç kredisi faiz oranı yüzde 1,63 olarak uygulanıyor. Ziraat Bankası Bedelli Askerlik Kredisi Şartları Bedelli askerlik ücreti ödemelerinde bankalardan bedelli askerlik kredisi çekmek isteyen kişilerin belirli bazı şartları taşımaları gerekiyor.

Örneğin

 Banka borcu yasal takip sürecine girerek adı kara liste içerisine giren kişilerin ne yazık bu krediyi kullanmaları kesinlikle mümkün olmuyor. Bankalardan kırmızı kalem yemek olarak ta anılan bu durum karşısında kara listedeyken kredi çekilmesine bankalar kesinilkle izin vermiyor. Kişi kara liste affı ile listeden çıksa dahi çoğu zaman banka ancak şu anda çok yüksek aylık gelir belgesi sunarsa kredi onayı verebiliyor. Bunun yanı sıra ihtiyaç kredisi çekme koşulları arasında yer alan aylık düzenli gelire sahip olmak ve bu geliri belgelemek te aranılan bedelli askerlik kredisi koşulları arasında yer alıyor. Bedelli askerlik kredisi çekmek için kredi notu sorgulaması da yapılıyor. Ziraat Bankası kredi notu ortalaması için en düşük kredi notu 1300 puan ve üzerinde olmasını istiyor. Yani orta riskli kredi notu olan kişilerin dahi kredi onayı almaları için 1300 puan ve üzerinde olması gerekiyor. Ziraat Bankası düşük kredi notuna bedelli askerlik kredisi onayı ne yazık ki vermiyor. Yani bedelli askerlik kredisi kullanmak için kredi notu ortalaması ve aylık gelir belgesi yeterli oluyor. Ziraat Bankası Bedelli Askerlik Kredisi Hesaplama Bedelli askerlik kredisi hesaplama işlemi için henüz bedelli askerlik ücreti ilan edilmediği için net bir rakam bulunmuyor. Ancak şu anda "bedelli askerlik ücreti ne kadar olacak?" sorularına 10 bin lira ile 20 bin lira arasındaki rakamlar geçiyor. Bedelli askerlik 10 bin lira olursa 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanan kişilerin aylık ödemeleri 323,11 lira Bedelli askerlik 20 bin lira olursa 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanan kişilerin aylık ödemeleri 646,21 lira, Bedelli askerlik 30 bin lira olursa 48 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanan kişilerin aylık ödemeleri 969,32 lira olacak

Son Güncelleme: 22.07.2018 15:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38