banner28
banner23
banner36

4 konteynır dolusu çöp topladılar

Acıbadem Sağlık Grubu’na bağlı olarak hijyen ve catering hizmetleri veren APlus, Ballıkayalar’da çevre temizliği gerçekleştirdi. Tüm gün boyunca alanda çalışan APlus çalışanları 4 konteynır çöp topladı.

4 konteynır dolusu çöp topladılar

Acıbadem Sağlık Grubu’na bağlı olarak hijyen ve catering hizmetleri veren APlus, Ballıkayalar’da çevre temizliği gerçekleştirdi. Tüm gün boyunca alanda çalışan APlus çalışanları 4 konteynır çöp topladı.

25 Kasım 2015 Çarşamba 14:13
 4 konteynır dolusu  çöp topladılar
Acıbadem Sağlık Grubu’nun hijyen ve catering hizmetleri veren APLUS çalışanlarından oluşan 16 kişilik bir grup, Kocaeli’de bulunan ve Türkiye’nin önemli tabiat parklarından biri olan Ballıkayalar’ın temizlenmesi için gün boyu çalıştı. APlus çalışanlarının gönüllü katılımıyla gerçekleştirilen etkinlikte 4 konteynır çöp toplandı. Ballıkayalar’daki karbon ayak izini azaltarak insan faktörünün çevreye verdiği zararı en aza indirmeyi hedefleyen APlus çalışanlarının temizlik faaliyeti tüm gün sürdü.
Etkinliğe katılan Aplus Genel Müdürü Candan Göksu, “Karbon ayak izimiz ile doğaya zarar veriyoruz. Özellikle korunması gereken tabiat alanlarında bu izi azaltmak ve hasarı en aza indirmek için temizlik çalışmalarının yapılması çok önemli. Ancak Ballıkayalar’ın doğal güzelliğini yaşamak için gelen herkesin, buranın temiz tutulması için gerekli özeni göstermesi gerekiyor. Temiz tutmak için öncelikle kirletmemek çok önemli” dedi.
Büyük ölçekli firmalara hijyen hizmeti veren ve Avrupa’nın en büyük hijyenik çamaşır yıkama fabrikasına sahip olduklarını belirten Göksu sözlerine şöyle devam etti: “Yaptığımız işin odaklarından biri, hijyen. Dolayısıyla temizlik konusunda son derece titiziz. Ayrıca çevreye duyarlı bir kurumuz. Çalışanlarla birlikte Ballıkayalar’da verimli bir çöp toplama etkinliği gerçekleştirdikleri için mutluyuz. Bu alanın daha temiz bir yer haline gelmesine küçük de olsa bir katkı sağladık.

Son Güncelleme: 27.11.2015 16:30
Anahtar Kelimeler:
GebzeBallıkayalar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38