Ahmet Pembegüllü Caddesi’nde çalışmalar sürüyor

Gebze’de bulunan Ahmet Pembegüllü Caddesi’nde çalışmalar şekillenmeye başladı

Ahmet Pembegüllü Caddesi’nde çalışmalar sürüyor

Gebze’de bulunan Ahmet Pembegüllü Caddesi’nde çalışmalar şekillenmeye başladı

25 Şubat 2014 Salı 11:56
Ahmet Pembegüllü Caddesi’nde çalışmalar sürüyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi şehir ulaşımında alternatif güzergâhlar oluşturarak kent genelinde trafik yoğunluğuna çözümler üretiyor. Yapılan çalışmalarla mevcut caddeler de yenilenerek kullanıma sunuluyor. Büyükşehir Belediyesi, Gebze bölgesinde ulaşım ağlarını yaygınlaştırarak trafik akışını şehir geneline yaymak için çalışmalar yapıyor. Ahmet Pembegüllü Caddesi’nde yapılan çalışmayla yol genişletilerek, kaldırımlarıyla tamamen yenileniyor. 

   

GÖRME ENGELLİLERE YOL

Altyapı çalışmaları tamamlanan caddede kaldırım ve aydınlatma işleri yapılıyor. Kaldırımların tamamına görme engelli vatandaşlar için kabartmalı yol yapılıyor. Ahmet Pembegüllü Caddesi, Gebze Terminali’nden başlayarak TÜBİTAK arazisi boyunca uzanan yeni Dr. Zeki Acar Caddesi’ne bağlanıyor. Cadde, Talıkuyu Mahallesi’ni çevreleyerek kuzeyde Tatlıkuyu köprüsünün bulunduğu Körfez Caddesi’yle birleşiyor. Bu iki cadde Gebze Terminali’ne şehir merkezinden kısa zamanda ulaşmak için de kullanılabiliyor.

 

14 BİN TON ASFALT

Toplam uzunluğu 2 bin 850 metre olan cadde yapılacak çalışmayla 2x2 şerit olarak düzenlenecek. Yol kenarlarına bisiklet yolu da yapılacak. Bulvara 14 bin 800 ton sıcak asfalt serilecek. Bulvar çalışmasında 14 bin metrekare parke, 6 bin 500 metre de bordür kullanılacak.

Son Güncelleme: 25.02.2014 11:57
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38