Başkan, Gebze mahalle muhtarlarıyla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebzeli muhtarların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi

Başkan, Gebze mahalle muhtarlarıyla buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebzeli muhtarların sıkıntılarını ve taleplerini dinledi

21 Şubat 2014 Cuma 10:33
Başkan, Gebze mahalle muhtarlarıyla buluştu
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gebze’deki mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Başkan Karaosmanoğlu muhtar ve muhtar adayları ile Gebze’nin geleceğine yönelik istişare yaptı. 

 

ESKİHİSAR SAHİLİ’NDE

Eskihisar Sahili Dilasa Restaurant’ta gerçekleşen buluşmada Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Cemalettin Kaflı, Ak Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Vasfiye Aydın, Ak Parti Gebze Gençlik Kolları Başkanı Samet Çoşkun  ve Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı Sadık Güvenç de yer aldı.

 

BİRLİK İÇİNDE VERİMLİ ÇALIŞMA

Başkan İbrahim Karaosmanoğlu yaptığı konuşmada halka en yakın hizmet biriminin muhtarlık olduğunu belirterek “Muhtarlık babalık, kardeşlik, ağabeyliktir. Türkiye’nin bu en en yoğun nüfuslu bölgesinde muhtarlık daha da önemli. Sürekli irtibat halinde olmalıyız ki hizmetlerimizi en verimli şekilde gerçekleştirelim. Hiç birşey eksik kalmasın”dedi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker de  “Muhtarlarımızla sürekli istişare içerisinde olduk. Beraber çalısarak başarıya koşuyoruz.Hep birlikte bir bütün olarak hedefe ilerliyoruz” diye konuştu.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

Yaklaşan yerel seçimler için tüm muhtar adaylarına başarı dileklerini sunan Başkan Karaosmanoğlu seçimlerde muhtarlığa aday olmayacak olan Gebze Muhtarlar Derneği Başkanı  Tavşanlı Köyü Muhtarı Sadık Güvenç’e hizmetlerinden dolayı teşekkür plaketi verdi. Şehir dışında olduğu için programa katılamayan emekli olacak muhtarlar Ali Dadın, Cengiz Çoşkun ve Hacı Ali Aydın ‘a da teşekkür edildi.

 

Son Güncelleme: 21.02.2014 10:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38