banner28
banner23
banner36

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de incelemeler yaptı

Türk Dünyası Dünyalar Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Beylikdağı Kent Ormanı ve Tatlıkuyu Vadisi’nde inceleme yaptı.

Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de incelemeler yaptı

Türk Dünyası Dünyalar Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Beylikdağı Kent Ormanı ve Tatlıkuyu Vadisi’nde inceleme yaptı.

20 Haziran 2016 Pazartesi 15:22
 Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de incelemeler yaptı

 Başkan Karaosmanoğlu, Gebze’de incelemeler yaptı

 

Türk Dünyası Dünyalar Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Beylikdağı Kent Ormanı ve Tatlıkuyu Vadisi’nde inceleme yaptı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’inde katıldığı Beylikdağı’nda ki denetimlerde iki yüze elli bin metrekare alanın otuz bin adet fidan ve ağaçla yeşillendirildiği bilgisi Park Bahçeler ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanı Cenan Turan tarafından Karaosmanoğlu’na aktarıldı. Toros, Himalaya, Atlas Sediri gibi ağaçların yanı sıra Çınar, Ladin, ve çeşitli meyve ağaçlarının fidanlarının da dikildiği alan için açıklama yapan Başkan Karaosmanoğlu, “18 Bin ağacımıza damlama sulama hattı çekildi. Bununla birlikte stabilize malzeme ile 10 kilometrelik yol yapıldı. Gebze ilçemizin ve bölgemizin büyük kent ormanı burada aynı Gaziler dağı gibi yükselecek” dedi.

 

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN YEŞİL ALANLARI BÜYÜTECEĞİZ

Yerel yönetimler noktasında yeşil alanlara en çok önem veren, her yıl büyük bir çalışmayla sayısız fidanları toprakla buluşturma talimatını veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Beylikdağı’nın da geleceğe güvenle taşınması için çalışma yaptıklarını ifade etti. Kentlerin oksijen kaynağı olan ve halkın rahatlıkla yaşam alanına dönüşebilecek bu gibi yerlerin topluma kazandırılmasını çok önemsediklerini belirten Karaosmanoğlu, “Çocuklarımızın geleceği için yeşil alanları büyüteceğiz. Bu durum bizler için elzem bir konudur. Ekiplerimiz yeşillendirme çalışmalarını titizlikle yaparken, büyük gayretleri var. Bu kent hepimizin ve geleceğin sahipleri çocuklarımızındır. El birliğiyle toplumda ki her birey bu alanlara sahip çıkmalıdır” diye konuştu.

 

SULAMA İÇİN 3 GÖLET YAPILIYOR

Beylik Dağı’na dikilen otuz bin ağacın sulanması için Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun talimatıyla İSU tarafından başlanan 2 Gölet’in yapımı tamamlanma aşamasına gelirken, üçüncü Gölet’in inşasına da başladı. Yağmur     suların       toplanacağı göletlere dördüncüsünün de ekleneceğini açıklayan Başkan Karaosmanoğlu,  “Toplamda dört Gölet’imiz bu alanın su ihtiyacını karşılamak üzere planladık. Bu şekilde doğal kaynaklarımızı verimli kullanacağız” ifadelerini kullandı.  Başkan Karaosmanoğlu daha sonra Tatlıkuyu Vadisini Gebze Belediye Başkanı Adanan Köşker’le incelerken, Lokman Hekim Cami çevresi düzenleme işini de yerinde gördü.

Son Güncelleme: 23.06.2016 10:00
Anahtar Kelimeler:
KaraosmanoğluIncelemeGebze
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38