Beylikbağı Kültür Merkezi’ne kavuşuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze- Beylikbağı’nda inşa ettiği kültür merkezi tamamlanma aşamasına geldi

Beylikbağı Kültür Merkezi’ne kavuşuyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze- Beylikbağı’nda inşa ettiği kültür merkezi tamamlanma aşamasına geldi

13 Mart 2014 Perşembe 12:17
Beylikbağı Kültür Merkezi’ne kavuşuyor
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kültür merkezileriyle şehrin her köşesinde halkın sosyal ihtiyaçlarını karşılıyor. Çok amaçlı olarak inşa edilen kültür merkezleri tiyatrolardan konferanslara ve nikah gibi pek çok organizasyona ev sahipliği yapıyor. Büyükşehir Belediyesi Gebze Beylikbağı’na da bir kültür merkezi kazandırıyor. Tamamlanma aşamasına gelen kültür merkezi Baylikbağı’nın cazibe merkezi olacak.

 

BÜYÜK ORANDA TAMAM

Büyük oranda tamamlanan yapının dış cephe giydirme işleri yürütülüyor. Birinci katta kurs odaları oluşturuldu. Düğün salonunun çalışmaları sürüyor. Binanın idari kısmında daire şeklinde bir de iç teras yer alıyor. Anfi tiyatronun çatı ve iç çalışmaları devam ediyor.

 

2 BİN 876 METREKARE

Gebze’nin yoğun nüfusa sahip mahallerinden olan Beylikbağı’nda kültür merkezi 2 bin 876 metrekare kullanım alanına sahip. Kültür merkezi zemin ve bir kattan oluşuyor. Zeminde düğün salonu ve idari kısımlar yer alıyor.

 

600 KİŞİLİK DÜĞÜN SALONU

Binada 288 kişilik anfi tiyatro salonu yer alacak. Kültür merkezinde ayrıca 600 kişi kapasiteli bir de düğün salonu bulunacak. Merkezde halka kurs imkânı sunacak olan KOMEK sınıfları da oluşturulacak.

 

Son Güncelleme: 13.03.2014 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38