banner28

Gebze’deki Sivil Toplum Merkezi hizmete girdi

Büyükşehir’in Gebze’de yaptığı Sivil Toplum Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu’nun katılımıyla hizmete girdi

Gebze’deki Sivil Toplum Merkezi hizmete girdi

Büyükşehir’in Gebze’de yaptığı Sivil Toplum Merkezi, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu’nun katılımıyla hizmete girdi

01 Mart 2014 Cumartesi 13:23
Gebze’deki Sivil Toplum Merkezi hizmete girdi
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’deki Sivil Toplum Merkezi, düzenlenen bir törenle hizmete girdi. Gebze’deki Sivil Toplum Merkezi’nin açılış kurdelesini törene katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ile Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ve protokol üyeleri kesti.

OSMAN HAMDİ BEY’DE TÖREN

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenle Büyükşehir’in İzmit’ten sonra ikinci Sivil Toplum Merkezi, Gebze’de hizmete girdi. Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin yanında yer alan binanın son üç katının düzenlenmesiyle oluşturulan Sivil Toplum Merkezi’nin açılışı öncesinde kültür merkezinde bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu ve Başkan Karaosmanoğlu’nun yanı sıra AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker ile belediye başkanları, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

BİZ HALKIMIZIN HİZMETKARIYIZ

Törende ilk olarak söz alan Gebze Belediye Başkanı Köşker, Büyükşehir ile birlikte Gebze’ye önemli hizmetler yaptıklarını, Sivil Toplum Merkezi’nin de bunlardan biri olduğunu söyledi. ‘’Biz Kocaeli halkının hizmetkarıyız’’ diyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Sivil Toplum Kuruluşları, demokrasinin beşiğidir. İzmit’ten sonra Gebze’de hayata geçirdiğimiz Sivil Toplum Merkezi de sizin emrinizdedir. Buradan toplantılarınızda ücretsiz bir şekilde yararlanabilirsiniz’’ şeklinde konuştu.

BAŞKAN’DAN SOYLU’YA PLAKET

Son olarak söz alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu, ‘’Bu salonda sizler gibi güzel insanlarla bir araya gelmekten mutluluk duyuyorum. Hizmete açılan merkezde hayırlı ve güzel hizmetler yapılmasını diliyorum’’ açıklamasını yaptı. Başkan Karaosmanoğlu tarafından AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu’ya toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.  Gebze’deki Sivil Toplum Merkezi’nde ilk toplantıyı yapan Gebze, Dilovası, Darıca, Çayırova Taşköprülüler Derneği Başkanı Ali Osman Kılcan ile İzmit’teki Sivil Toplum Merkezi’nde 5 bin 26’ncı toplantıyı yapan Aktif Fikir Platformu Başkanı Dr. Harun Aslan’a plaketleri verildi. İzmit’teki Sivil Toplum Merkezi’nin açıldığı günden bu yana 200 bin kişiyi ağırladığı da ifade edildi.

TÜM HİZMETLER ÜCRETSİZ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Soylu ve protokol üyelerinin kurdeleyi kesmesiyle hizmete giren Gebze’deki Sivil Toplum Merkezi, Gebze Belediyesi ile Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nin hemen yanındaki Büyükşehir Hizmet Binası’nda yer alıyor. 8 katlı binanın 6, 7 ve 8. katları Sivil Toplum Merkezi’ne ayrıldı. Burada en büyüğü 105 kişi kapasiteli 7 adet salon ile hizmet verilecek. 4 personelin görev yapacağı merkezde ücretsiz olarak çay ve su ikramı da yapılacak. Sivil Toplum Merkezi, 800’ün üzerinde derneğin yer aldığı Gebze, Dilovası, Darıca ve Çayırova bölgesine hitap edecek.

Son Güncelleme: 03.03.2014 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38