Gebze’den Eskihisar’a alternatif yol

Gebze Eskihisar’a bağlantı sağlayan Dr. Zeki Acar Caddesi’nde çalışmalar sürüyor

Gebze’den Eskihisar’a alternatif yol

Gebze Eskihisar’a bağlantı sağlayan Dr. Zeki Acar Caddesi’nde çalışmalar sürüyor

29 Aralık 2015 Salı 11:31
Gebze’den Eskihisar’a alternatif yol
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Dr. Zeki Acar Caddesi ve Eskihisar Caddesi’nde çalışmalarını sürdürüyor. D-100 Karayolu’ndan 1802 Sokak üzerinden devam eden Dr. Zeki Acar Caddesi, Yüksek Hızlı Tren hattı üzerinden köprüyle Eskihisar Caddesi’ne bağlanıyor. Güzergah buradan Eskihisar’a alternatif bir bağlantı sağlıyor. Ulaşım Dairesi Başkanı Mustafa Altay, Gebze’de yapımı devam eden Dr. Zeki Acar Caddesi ve Eskihisar Caddesi bağlantı yolları şantiyesindeki çalışmaları yerinde inceledi.

 

ALTERNATİF GÜZERGAH

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı devam eden proje ile Dr. Zeki Acar Caddesi, 1802 Sokak ve Eskihisar Caddesi bağlantı yolları yapılıyor. Bin 100 metrelik bağlantı yollarının yapılması ile birlikte Darıca ilçesinin TEM Otoyolu’na katılımları ve trafik yoğunluğu ortadan kalkacak. İstasyon Caddesi için de alternatif bir güzergâh oluşacak.

 

20 METRELİK 2X2 YOL

Çalışma ile Gebze Center, Küçük Sanayi Sitesi, TÜBİTAK ve Terminal tarafından gelecek araçların Darıca’ya ulaşımı kolaylaşacak. Proje kapsamında 2 gidiş, 2 geliş olmak üzere 20 metre genişliğinde yol yapılıyor. Proje kapsamında alt temel, PMT, binder serimleri ve elektrik aydınlatma işleri devam ediyor. Yüzde 40’ı tamamlanan projede toprakarme panel montajı ve dolgu serimi devam ediyor.

Son Güncelleme: 30.12.2015 12:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38