İSU’dan Gebze’de üst düzey hizmet

İSU, Gebze’deki yeni hizmet binasında ilçe sakinlerine üst düzey hizmet veriyor

İSU’dan Gebze’de üst düzey hizmet

İSU, Gebze’deki yeni hizmet binasında ilçe sakinlerine üst düzey hizmet veriyor

28 Şubat 2014 Cuma 10:53
İSU’dan Gebze’de üst düzey hizmet
 Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin kent genelinde su, kanalizasyon ve arıtma ihtiyacını karşılayan İSU, Gebze’deki abonelerine de yeni binasında üst düzey hizmet sunuyor. İSU Gebze Şube Müdürlüğü, toplam 105 personeliyle Gebze halkının hizmetlerden en hızlı ve en kaliteli şekilde yararlanması için çalışıyor.

 

ÜÇ KATLI HİZMET BİNASI

Kısa süre önce Gebze Güzeller Mahallesi Şehit Mevlüt Duru Caddesi No: 10 adresindeki yeni yerine taşınan İSU Gebze Şube Müdürlüğü, ilçe halkına yönelik abonelik, su bağlama, su arıza, kanal bağlama, kanal arıza ve abonelik hizmetlerini yürütüyor. Gebze halkının üst düzey memnuniyetini hedefleyen İSU Gebze Şube Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesi tarafından teşrifatı yapılan eski Sümeyye Hatun Hastane binasının ilk üç katında hizmet veriyor.

 

ABONEYE GÜLERYÜZLÜ HİZMET

İSU Gebze Şube Müdürlüğü’ne gelen vatandaşlar, yeni hizmet binasında daha rahat ve daha modern hizmet alma imkanına kavuştuklarını söylerken, şube personeline de güler yüzlü hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyor. İSU aboneleri arıza durumlarında ise Alo 185 arıza bildirim hattından ilgili personele 7 gün 24 saat ulaşabiliyor.

 

Son Güncelleme: 28.02.2014 10:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38