Tatlıkuyu Parkı, Gebze’nin Sekapark’ı olacak

Gebze Tatlıkuyu Parkı’nda Park Bahçeler personeliyle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, emeği geçen herkese teşekkür etti

Tatlıkuyu Parkı, Gebze’nin Sekapark’ı olacak

Gebze Tatlıkuyu Parkı’nda Park Bahçeler personeliyle bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu, emeği geçen herkese teşekkür etti

14 Şubat 2014 Cuma 11:32
Tatlıkuyu Parkı, Gebze’nin Sekapark’ı olacak
 Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı personeliyle Gebze Tatlıkuyu Parkı’nda bir araya geldi. Mesire alanındaki çalışmaların tamamlanması nedeniyle düzenlenen organizasyonda emeği geçen personele teşekkür eden Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Tatlıkuyu Parkı, Gebze’nin Sekapark’ı olacak’’ dedi.

 

PARK BAHÇELER ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR

Programda bir konuşma yapan Başkan Karaosmanoğlu, mesire alanının kısa bir sürede tamamlanmasından dolayı Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı çalışanlarına teşekkür etti. Başkan Karaosmanoğlu, Kocaeli’nin dört bir yanını parklar, mesire alanları ve sahil parklarıyla donattıklarını söyledi.

 

GEBZE’NİN SEKAPARK’I OLACAK

Tatlıkuyu Parkı’nın Gebze’nin Sekapark’ı olacağını söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Burası eskiden mezbelelikti. İnsanlar yanına yaklaşamıyordu. Ancak şimdi Gebze’nin her yerinden insanlar buraya aileleriyle hoşça vakit geçirmek için gelecek. Burası geleceğimize bırakacağımız güzel bir eser. Sizin emeğiniz çok büyük. Ortaya çıkardığınız eser ile ne kadar övünseniz azdır. Allah hepinizden razı olsun” dedi.

 

370 DÖNÜMLÜK DEVASA PARK

Binlerce ton toprakla doldurularak zemini düzleştirilen Tatlıkuyu Vadisi, rekreasyon alanı olarak düzenlendi. TÜBİTAK ve D-130 Karayolu arasında bulunan 370 bin metrekarelik vadi, Gebze'nin Sekapark'ı olacak. Vadinin bir ucu Ahmet Pembegüllü Caddesi'ne, diğer ucu da Eskihisar feribot yoluna uzanıyor.

 

25 BİN FİDAN DİKİLDİ

Gebze'nin güneyinde yer alan vadiye yeni yapılan Dr. Zeki Acar Caddesi üzerinden ulaşılabiliyor. Gebze Tatlıkuyu Parkı’nda futbol sahası, basketbol sahası, tenis kortu, yürüyüş yolları, yaya geçiş köprüleri, spor aletleri, çocuk oyun grupları, 80 adet kamelya, 25 bin fidan ve otopark bulunuyor.

Son Güncelleme: 14.02.2014 11:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38