banner28
banner23
banner36

Yaşlı adama korkunç tuzak

Gebze'de yaşayan G.Ö, S.A,K.A,A.G isimli dört erkek ve A.K adında bir kadın Tatlıkuyu Mahallesi'nde yaşayan İ.T (70) yaşındaki emekli yaşlı adama korkunç tuzak hazırladı.

Yaşlı adama korkunç tuzak

Gebze'de yaşayan G.Ö, S.A,K.A,A.G isimli dört erkek ve A.K adında bir kadın Tatlıkuyu Mahallesi'nde yaşayan İ.T (70) yaşındaki emekli yaşlı adama korkunç tuzak hazırladı.

28 Nisan 2014 Pazartesi 15:29
Yaşlı adama korkunç tuzak

Edinilen bilgilere göre; Gebze'de yaşayan G.Ö, S.A,K.A,A.G isimli dört erkek ve A.K adında bir kadın Gebze Tatlıkuyu Mahallesi'nde yaşayan İ.T (70) yaşındaki emekli yaşlı adama korkunç tuzak hazırladı. Beş arkadaş yaşlı adamın yüklü miktarda parası olduğunu öğrenince bu paraları almak için  korkunç bir plan yaptı. Önce G.Ö ile A.K isimli kadın kendilerini evli çift olarak İ.T'ye tanıtarak yaşlı adamın oturduğu binadan bir evi kiraladı.

ÇIPLAK YAKALANDI

Kedilerini evli olarak gösteren çiftlerden A.K isimli kadın evde bulunan çamaşır makinesinin bozulduğunu bahane edip ev sahibi olan İ.T'den yardım istedi.  A. K’ye  yardım etmek için evine giden İ.T’ yi bayan A.K soyundurdu. Bu sırada İ.T çıplak vaziyetteyken ev içerisinde A.K isimli kadının sahte eşi olan G.Ö'ye yakalandı. Şantajcı çift bu kez ev sahibi yaşlı adamı darp ve tehdit ederek zorla 5 Bin TL civarında bir senet imzalattı. Daha sonra imzalanan 5 Bin TL civarındaki senedi zanlılar tam 50 Bin TL'ye çevirdi.

İKİ KİŞİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Olayın ardından ev sahibi yaşlı adam Gebze Cumhuriyet Başsavcılığı ve Emniyet Müdürlüğüne şikayette bulundu. Şikayet üzerine harekete geçen Gebze Asayiş Büro Ekipleri yapmış oldukları başarılı çalışma sonucunda korkunç planı gerçekleştiren 5 kişiden şantajcı iki çift A.K ve G.Ö’yü Gebze’de kıskıvrak yakaladı. Yakalanan zanlılar emniyete götürülerek ifadeleri alındı. Emniyetteki ifadelerinin ardından iki zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. Aynı zamanda Gebze Asayiş Büro ekipleri suça karışan diğer 3 zanlının yakalanması için geniş çağlı çalışma başlattı.

Son Güncelleme: 29.04.2014 17:00
Anahtar Kelimeler:
YaşlıAdamaKorkunçTuzak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38