banner28
banner23
banner36

11. Gölcük Koşusunda Rahvan Atlar Gölcük için koştu

Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları 11. Gölcük Koşusu, Gölcük Saraylı 17 Ağustos Mezarlığı yanındaki 17Ağustos Koşu pistinde 10 kategoride yapılan yarışlara 110 Rahvan At katıldı

11. Gölcük Koşusunda Rahvan Atlar Gölcük için koştu

Gölcük Belediyesi Geleneksel Rahvan At Yarışları 11. Gölcük Koşusu, Gölcük Saraylı 17 Ağustos Mezarlığı yanındaki 17Ağustos Koşu pistinde 10 kategoride yapılan yarışlara 110 Rahvan At katıldı

01 Eylül 2014 Pazartesi 12:26
11. Gölcük Koşusunda  Rahvan Atlar Gölcük için koştu
 Geleneksel Rahvan At Yarışmaları 11.Gölcük Koşusuna, İzmir, Gerede, Bursa, Balıkesir,Ankara, Aydın, Side, Orhaneli, Menemen, Konya, Samsun, Afyon, Denizli, Gemlik, Gerede, Bolu, Alanya, Antalya, Kuşadası, Tokat, Turgutlu, Ödemiş, Değirmendere ve Gölcük'ten yarışmacılar katıldılar. 
Gölcük 17 Ağustos Koşu parkurunda yapılan Geleneksel Rahvan At yarışmaları 11. Gölcük Koşusunda Rahvan Atlar, Baş, Başaltı, Büyük Orta, Küçük orta, Deste boy, Dörtlü taylar, Üçlü taylar, İkili Taylar, İthal-A Büyük atlar ve Köylü Dörtnal olmak üzere 10 dalda koştu. Yarışmalar kıyasıya mücadeleye sahne olurken izleyiciler heyecanla bu güzel organizasyonda özellikle final bölümünde keyifli dakikalar yaşadılar. Yarışmalar öncesinde bir konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Yarışlara ilgi her geçen sene daha da artıyor. Gösterilen ilgi nedeniyle bizlerde bu sevince bu heyecana ortak olmak ve destek vermek için güzel çalışmalar hazırlıyoruz, gelecek yıllarda Organizasyonumuz daha yoğun katılımlarla daha da büyüyecek. Rahvan at yarışları 11. Gölcük Koşusuna emek veren herkese teşekkür ediyorum dedi.Nefes Kesen yarışlar sonunda dereceye giren yarışmacılara ödülleri ve kupaları Protokol tarafından takdim edildi. Yarışmaların Kupa ve ödül takdiminin tamamlanmasının ardından,Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Levent Değirmenci, Yarış hakemlerine ve Yarışma komitesine plaket takdim edip veren herkese teşekkür etti.Geleneksel Rahvan At Yarışları 11.Gölcük Koşusuna, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Türkiye Geleneksel spor dalları Federasyonu Asbaşkanı Mustafa Küçükmeral ve Federasyon yöneticileri, AK Parti Kocaeli İl Başkan Yardımcıları İdris Alp, Orhan Barış, AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Sedat Yücel, Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Belediye Başkan Yardımcıları Levent Değirmenci, İbrahim Tektaş,İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, Rahvan Atçılar Kulüp Başkanı Osman Kalyoncu, Belediye Meclis Üyeleri, Avcılar ve Atıcılar Dernek Başkanı Osman Keskin, Mahalle Muhtarları ve çok sayıda yarış severler katıldılar.
Son Güncelleme: 01.09.2014 12:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38