Başkan Ellibeş muhtarlarla buluştu

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından her ayın ikinci çarşamba gününde yapılan köy muhtarları toplantısı, Gölcük Belediyesi başkanlık makamında bulunan toplantı salonunda yapıldı.

Başkan Ellibeş muhtarlarla buluştu

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından her ayın ikinci çarşamba gününde yapılan köy muhtarları toplantısı, Gölcük Belediyesi başkanlık makamında bulunan toplantı salonunda yapıldı.

09 Kasım 2016 Çarşamba 15:44
Başkan Ellibeş muhtarlarla buluştu

 Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş tarafından  her ayın ikinci çarşamba gününde yapılan köy muhtarları toplantısı, Gölcük Belediyesi başkanlık makamında bulunan toplantı salonunda yapıldı.

 

Muhtarlar, gerçekleştirilen toplantıda, bulundukları alandaki sıkıntıları dile getirirken, Başkan Ellibeş, sorunları birlikte çözeceklerini ifade etti.

 

Toplantıya Gölcük Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Kahraman, Türkiye Muhtarlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Bilge Saral, Sedaş bölge sorumlusu Olcay Çakır, İlçe Nüfus Müdürü Ersin Aydın ile ilçemizdeki köy muhtarları katıldı. Toplantı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş yönetiminde gerçekleşti.

 

Gerçekleştirilen toplantıda söz alan köy muhtarları, köylerde yaşadıkları sıkıntıları dile getirerek çözüm önerileri hakkında hem Başkan Yardımcısı Kahraman ile, hem de birbirleri ile istişarelerde bulundu. Sorunların çözümü noktasında birbirlerine yardımcı olmaları gerektiğini ifade eden muhtarlar, bu konuda birçok bilgi alışverişinde bulundular.

 

Muhtarlarımızın Samimi Gayretleri Çok Önemli

 

Kasım Ayı Olağan Köy Muhtarları Toplantısında konuşma yapan Gölcük Belediye Başkanı Ellibeş, İlçemiz sınırlarındaki tüm mahallerimizin sorunlarını büyük bir duyarlılık ve heyecanla bizlerle paylaşan tüm Muhtarlarımıza, Dernek Başkanımıza teşekkür ediyorum, diyerek “Birlikte Başardık” prensibimizle çalışmalarımızı geniş bir platformda sürdürüyoruz. Her ay düzenli olarak yaptığımız toplantılarımızda hem birbirimizin halini hatrını soruyor, hem de sıkıntılar varsa paylaşıyoruz. Ayrıca halkımızın istek ve beklentilerine cevap verebilecek bazı tedbirleri alıyor, yapılanması gerekenleri yapıyoruz.

 

Ayrım yapmadan hizmet yaptıklarını altını çizen Başkan Ellibeş, “Tabi hizmet ve projelerimizin haricinde bizlerin resmi ve vicdanı sorumlulukları da bulunmaktadır. Resmi sorumluluklarımız bulunduğumuz yerde ki, konumumuz, adaletli bir şekilde ayrım yapmadan tüm vatandaşlarımıza hizmet etmek birinci sorumluluğumuz. Ama bunun yanında bir de vicdani sorumluluğumuz var. Vicdani sorumluğumuz şehrimizde yaşayan dini, dili, ırkı, milliyeti, memleketi ve partisi ne olursa olsun Allah rızası için hizmet etmek. Bu hizmetin birinci noktası, siz değerli muhtarlarımızla başlıyor. Ben tüm muhtarlarımıza teşekkür ediyorum, tüm muhtarlarımız mahallerinde, köylerinde vatandaşlarının sıkıntılarını bizlere ileterek çözüm arıyor. Şunu söyleyebilir ki köylerimiz sizlerin samimi gayretleri ve takibi ile birlikte en sağlıklı, en mutlu, en huzurlu yaşanan köylerdendir. Amacımız hep birlikte sorunsuz, yaşam kalitesi yüksek bir Gölcük’te birlikte yapacağımız çalışmalar sonucunda o güveni sizlere yansıtmaktır, diyerek sözlerini tamamladı.

Son Güncelleme: 09.11.2016 15:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38