banner28
banner23
banner36

Başkan Ellibeş’e Seri Ziyaretler Devam Ediyor

Gölcük Donanma Camii Derneği yöneticileri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e taleplerini iletti.

Başkan Ellibeş’e Seri Ziyaretler Devam Ediyor

Gölcük Donanma Camii Derneği yöneticileri Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e taleplerini iletti.

26 Ağustos 2015 Çarşamba 11:34
 Başkan Ellibeş’e Seri Ziyaretler Devam Ediyor
Gölcük Belediyesi Başkanlık makamında yapılan görüşmeye  Gölcük Donanma Camii Derneği Başkanı Adnan Sevim,dernek yöneticileri Salih Sakız, Hasan Gödek ve  Mehmet Akman katıldı.Donanma Camii deneği yöneticileri Başkan Ellibeş’e camiye verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerini ileterek halı hediye etti.
Çağrı Vakfı, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’e konuk oldu. Gölcük Belediyesi Başkanlık  makamında yapılan ziyarette Çağrı Vakfı Başkanı Azam Yılmaztürk,Mütevelli Heyeti Yalçın Bak ve Hüseyin Topalca yer aldı.Çağrı Vakfı yöneticileri, Başkan Ellibeş’i uzun zamandır tanıdığımız için yaptığımız faaliyetleri göstermek adına ziyarette bulunmak istedik.Bu çerçevede Gölcük Selimiye Köyü’nde yapılan Ahır için teşekkür ediyoruz.
Başkan Ellibeş, Genç İhsaniyeliler Derneği’ni ağırladı.Gölcük Belediyesi Başkanlık  makamında yapılan ziyarete Genç İhsaniyeliler Derneği Başkanı Kadir Özder, Başkan Yardımcısı Kerem Özder, Yönetim Kurulu üyeleri Nebih  Altıntoprak, Oğuzhan Özler ve Erdem Koç katıldı.
Genç İhsaniyeliler Derneği Başkanı Kadir Özder ,’Amaçlarının gençlerin kötü alışkanlıklarını kırıp sosyal,kültürel, sportif  gelişimlerini sağlamaktır’ dedi.Ayrıca Özder, gençlere  ne kadar fazla aktivite ve organizasyonu devreye sokarsak bu bizim için büyük başarıdır ifadesini kullandı.Genç İhsaniyeliler Derneği ziyaret sonunda ,Başkan Ellibeş’e çiçek takdim etti. 

Son Güncelleme: 26.08.2015 11:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38