Başkan, Gençlerin oyuna talibiz

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları yönetimini ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gençlerin oyuna talibiz” dedi.

Başkan, Gençlerin oyuna talibiz

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları yönetimini ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Gençlerin oyuna talibiz” dedi.

10 Nisan 2015 Cuma 11:45
Başkan, Gençlerin oyuna talibiz

Haziran seçimlerinin yaklaşması ve seçim çalışmalarının hız kazandığı bu dönemde, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu Gölcük AK Parti İlçe Gençlik Kollarına misafir oldu. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı İdris Alp ve Gençlik Kolları Başkanı Eyüp Doğan’da ziyarette hazır bulundular. Başkan Karaosmanoğlu gençlerle yaklaşan seçim üzerine değerlendirmeler yaparken, izlenebilecek stratejileri de anlatma fırsatı yakaladı. Başkan Karaosmanoğlu ayrıca, “Ülkemizde AK Parti olarak 10. kez seçime gideceğiz. Bu dönemde seçimden üst üste zaferle çıkacak ve Anayasayı değiştirecek milletvekili sayısını elde edeceğiz. Bizler ve sizler tüm teşkilat kadrosu çok çalışacak, arzu ettiğimiz başarıya ulaşacağız. Özellikle bu dönem gençlerin oyuna talibiz. Geçmişin acılarını, haksızlıklarını ve tecrübelerini yeni oy kullanacak gençlerimize iyi anlatalım. Bu seçim onların seçimidir” dedi.

“HALKIMIZI HİÇ İHMAL ETMEDİK

İnançlarının ve hedeflerinin Yeni Türkiye’nin engellenemez olması için çalıştıklarını ifade eden Başkan Karaosmanoğlu, “Hepimiz birbirimize güç veriyoruz. Zafere ulaşma inancının ve aşkın sizlerde olduğunu görüyorum. Gelecek gençlerimizin elindedir. Bu görevler emanettir ve sizler bu emanete sahip çıkmak için tüm gücünüzle çalışmalısınız. Gençler bizim geleceğimizdir. Hem gençleri hem de halkımızı hiç ihmal etmedik. Bundan sonra da bu hep böyle olacaktır” şeklinde konuştu.

“İKTİDAR UMUTLARI YOK”

Türkiye’de iktidar umutları olmayanların ve hizmet aşkıyla yanmayanların bu millete hizmet edemeyeceğini de söyleyen Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Biz halkımıza ve bu millete sorumluyuz. Allah’ın izniyle 4. kez iktidara yürüyoruz. Hiçbir muhalefet partisi iktidar olmaya aday değildir. Kendilerine yerel ve genelde güvenmediklerini görüyoruz. Biz gücümüzü milletten alıyoruz” diye konuştu.

“GÖLCÜK TEŞKİLATIMIZ DİRİDİR”

AK Parti teşkilatlarını diri ve inançlı olduğunun altını çizen Başkan Karaosmanoğlu, “107 Bin seçmenin bulunduğu Gölcük’te istediğimiz oy oranını yakalayacağız. Vatandaşın umudunu hiç boş çıkarmadık. Bu umudun ve inancın devam etmesi için sizler mahallerinizde gençlerle ve halkımızla yakından ilgilenmelisiniz. Vatandaşın duasını önemlidir. Hepimizin çalışma gücü bu duanın bereketiyle oluyor. Gölcük teşkilatımız başta olmak üzere gençlerimizi diri ve dava şuuruna sahiptir” ifadelerini kullandı. 

Son Güncelleme: 10.04.2015 11:48
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38