banner28
banner23
banner36

Başkan, Ortak akılla şehrimizi yönetiyoruz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti

Başkan, Ortak akılla şehrimizi yönetiyoruz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti

10 Nisan 2015 Cuma 13:29
Başkan, Ortak akılla şehrimizi yönetiyoruz
 Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener’i ziyaret eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, yürütülen sendikal faaliyetler hakkında bilgi aldı. Samimi geçen ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Ülkemizdeki sendikacılık hem işçiyi hem de üretimi koruma anlamında önemli bir değişime uğruyor. Üretmek, kazanmak ve kazandırmak vatanımızın büyümesine destek olmak, sendikal faaliyetlerin de gerçek amacına uygun davranması anlamına geliyor. Ülkemizi seven herkesin görevini en iyi şekilde yapmasının gereğine inanıyorum. Yerel yönetimler olarak bu anlayışla çalışırken, şehrimizin kalkınması için de her türlü pozitif fikre açık olduğumuzu da belirtmek isterim. Ortak akılla şehrimizi yönetiyoruz, yönetmeye devam edeceğiz. Sizleri tekrar seçildiğiniz ve göreve devam edeceğiniz için tebrik ederim. Göreviniz hayırlı olsun” dedi.

“BİRLİĞİMİZ BÜTÜNLÜĞÜMÜZ ÇOK ÖNEMLİ”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Türk Metal Sendikası Gölcük Şubesi’ni ziyaretinde, ”Ülkemizin birliği ve bütünlüğü için hepimiz mücadele edeceğiz. Ülkemizin başarısız olmasını isteyen düşmanlarının olduğunu hepimiz biliyoruz. Büyük Türkiye’nin oluşmasını istemeyenlerle mücadele edeceğiz. Gölcük’te olduğu gibi Kocaeli’nin her noktasında hizmetlerimiz devam ediyor. Bu dönemde farklı projelerimizle Gölcük’ün ihtiyaç duyduğu çalışmaları hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu. Türk Metal Sendikası Gölcük Şube Başkanı Mehmet Şener de, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyarette Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş de hazır bulundu.

Son Güncelleme: 10.04.2015 13:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38