banner28
banner23
banner36

BAŞKAN SEZER KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI KOORDİNE ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, karla mücadelede gece mesaisini sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplini çalışmalarını koordine etti.  

BAŞKAN SEZER KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI KOORDİNE ETTİ

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, karla mücadelede gece mesaisini sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekiplini çalışmalarını koordine etti.  

25 Ocak 2022 Salı 12:59
BAŞKAN SEZER KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARINI KOORDİNE ETTİ

 

Gölcük Belediyesi ekipleri, karla mücadele çalışmalarına 7x24 devam ediyor. Ekipler, ilçe genelinde ulaşımın aksamaması ve yayaların güvenliğinin sağlanması için gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer de gece saatlerinde fedakârca çalışmalarını sürdüren karla mücadele ekiplerininin çalışmalarını Gölcük Belediyesi Fen İşleri Şantiyesi’nde koordine etti.

 

GECE BOYU SÜREN ÇALIŞMALARI KOORDİNE ETTİ

Sabaha kadar çalışmalarını sürdüren Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ve diğer birimlerdeki personelle ilgili olarak Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Sezer, gece mesaisinin ardından sabah saatlerinde de devam eden çalışmaları da yerinde inceledi. Özellikle; D 130 Devlet Karayolu’nun ulaşıma kapanmaması ve olumsuz yaşanmaması için tedbirler alındı.

 

KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ SÜRÜYOR

Çalışmalar hakkında bilgi veren Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Meteoroloji uyarıları kapsamında karla mücadele ekiplerimiz teyakkuza geçti. İlçemizde kar yağışı başlaması ile birlikte tüm ekiplerimiz, yoğun bir şekilde karla mücadele çalışmalarına başladı. 24 saat aralıksız bir şekilde ilçemizdeki öncelikle ana arterlerin açık kalması için çalışmalarını sürdürüyor. 48 araç ve 115 personelle başlattığımız yol açma ve tuzlama çalışmalarını gece-gündüz sürdürüyor. Fedakârca çalışan ekiplerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

BAŞKAN SEZER’DEN VATANDAŞLARA UYARI

Yeni bir kar yağışı dalgasının beklendiğini ifade ederek vatandaşlara uyarılarda bulunan Başkan Sezer, “Sabah saatleri itibariyle; İstanbul’a yakın ilçeler kısa sürede çok yoğun kar yağışı almakla birlikte; Gölcük dâhil tüm ilçelerde gece boyu devam eden teyakkuz sonucu, ilimizde tüm ana yollar açıktır. Bölgemizde etkili olan kar yağışının öğleden sonra ilçemizde etkisini arttırması bekleniyor. Tüm personel ve araçlarımızla 24 saat sahada olmamızla birlikte; yoğun kar yağışı ihtimali ve don nedeniyle, mecburi haller dışında ve kar lastiği olmadan trafiğe çıkmamanızı önemle rica ederim” diye konuştu.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38