banner28
banner23
banner36

Başkan, yüreğinizle konuşuyorsunuz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret etti

Başkan, yüreğinizle konuşuyorsunuz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük İşitme Engelliler Spor Kulübü’nü ziyaret etti

13 Nisan 2015 Pazartesi 12:25
Başkan, yüreğinizle konuşuyorsunuz

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gölcük İşitme Engelliler Kulübü’nü ziyaret ederek, elde ettikleri sportif başarılardan dolayı tüm üyeleri tebrik etti. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’n de katıldığı ziyarette kulüp başkanı Hasan Dilek gerçekleştirilen ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu kulüp üyelerine, “Tüm derdimiz sizler için çalışmaktır. Bizleri her daim sevgiyle kucakladınız ve yanımızda oldunuz. Bugün nasıl berabersek yarın da yine aynı şekilde yan yana olacağız. Her türlü ihtiyaçlarınıza karşılık vermeye çalıştık. Sizin sorunlarınıza çözüm bulma amacında olduk, bundan sonra da olacağız. Sizler konuşamasanız da gülümseyişinizle ve yüreğinizle o iletişimi sağlıyorsunuz. Yüreğinizle konuşuyor ve yaşama sevincinizle bizlere örnek oluyorsunuz. Sizleri çok seviyoruz” dedi.  

“ENGELLİLER KONUSUNDA ÖNEMLİ ADIMLAR ATILDI”

Hükümetin engelliler için yaptığı pozitif ayrımcılığın meyvelerini verdiğini söyleyen Başkan Karaosmanoğlu, “Sizlere başta hükümetimiz ve biz yerel yönetimler değer veriyoruz. Bu amaçla sosyal alandaki yaşam kalitenizin iyileştirilmesi için yoğun biçimde çalışıyoruz. Bu desteğimiz her daim sürecektir. İmkanlar dahilinde sizin önünüze çıkacak engelleri bir bir ortadan kaldıracağız. Elde ettiğiniz sportif başarıları da memnuniyetle karşılıyor ve tebrik ediyorum. İnanıyorum daha büyük başarıları elde edeceksiniz” şeklinde konuştu. Başkan Karaosmanoğlu engellilerin eşleriyle de yakından ilgilenerek, sorunlarına çözüm arayışında oldu. Sıcak ve samimi ortamda geçen ziyarette dernek başkanı Hasan Dilek, Büyükşehir ve Gölcük Belediyesi’nin derneklerine yaptığı katkılar için teşekkür etti.

 

 

Son Güncelleme: 13.04.2015 12:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner34

banner39

banner37

banner38