CHP Körfez'den Bozkurt Uslu'ya büyük destek

Genel merkez tarafından aday tanıtım toplantısının ileri bir tarihe ertelenmesi istenen CHP Körfez Belediye Başkan adayı Bozkurt Uslu, adaylığını açıkladı.

CHP Körfez'den Bozkurt Uslu'ya büyük destek

Genel merkez tarafından aday tanıtım toplantısının ileri bir tarihe ertelenmesi istenen CHP Körfez Belediye Başkan adayı Bozkurt Uslu, adaylığını açıkladı.

14 Ocak 2019 Pazartesi 13:09
CHP Körfez'den Bozkurt Uslu'ya büyük destek

İYİ Parti ve CHP ittifakı kapsamında, İYİ Partililer Körfez’in kendilerine bırakılmasını istemiş ancak CHP Bozkurt Uslu’yu aday ilan etmişti. İttifak kapsamında Uslu’nun adaylıktan çekileceği iddia edildi. Bu iddia CHP’yi karıştırırken Bozkurt Uslu, bugün Tütün Çiftlik Kültür Merkez’ inde aday tanıtım toplantısını, Genel Merkez tarafından iptal edilmesi istenmesine rağmen düzenledi.Meşalelerle karşılanan CHP Körfez İlçe Başkanı Bozkurt Uslu’ ya partililer tarafından yoğun destek gördü.Körfez Tütünçiftlik Kültür merkezinde düzenlenen toplantıya CHP İl Başkan Yardımcısı Selim Yıldız, İl Sekreteri Hüseyin Acurman,  Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya,  Gençlik Kolları Başkanı Emre Andız, CHP Derince Belediye Başkan Adayı Sertif Gökçe, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Keramettin Gençtürk, İzmit ilçe eski Başkanı Selman Yıldırım, Değirmendere eski Belediye Başkanı  Ertuğrul Akalın, CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir,  CHP Derince İlçe Başkanı Nihat Değer,  Alevi Kültür Dernekleri Kocaeli Başkanı Birol Sağlam ve çok sayıda davetli katıldı.

 BAŞARISIZ OLACAK İTTİFAKIN SORUMLUSU OLMAYIZ

 Aday tanıtım toplantısında ilk olarak konuşan CHP Körfez İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren,”  Kötü bir süreçten geçiyoruz. Ama bu süreci lehine çevirmek bizim elimizde. Bizim kararlılığımızla kötü sürecin  düzeleceğini gösterdik.   İttifakı önemsiyoruz. İttifak olacaksa koşulları doğru yaratılmalı.  İttifakı saygıyla karşıladık. Seçimi kazanan en yakın ilçelerden biri Körfez ilçelidir. İttifak olmalı ama doğru kararlar ile yapılmalı.  Biz diyoruz ki bizim kendimize güvenimiz var. Halkımızda güvenimiz var.  Onlar bize diyorlar ki bu dönem CHP’ ye oy vereceğiz. Bizim amacımız Partimizin bayrağını yükseltmektir.Başarısız olacak bir ittifakın sorumlusu olmak istemiyoruz.  Bu kervan yola çıktı, bu kervana katılmak isteyen herkesi yanımızda bekliyoruz” dedi

HİÇ ŞÜPHEM YOK

İlçe Başkanı Cavit Dağdeviren’ in ardından konuşan CHP Körfez Belediye Başkan adayı Bozkurt Uslu,”  Elimizi taşın altına koymamız gerekiyordu. Bizi çok zor günler bekliyor. Önümüzdeki seçimleri çok önemsiyoruz.  Ben bu sorumlulukta büyüğüm yerlere borcumu ödemeye geldim.  Halkımızda bize inanıyor. Çıktığım bu yolda örgütüm, bütünüyle bana her zaman destek verdi ve inandılar. Genel Başkanım ve PM bana inandı ve adaylığını bana verdi. Bundan gurur duyuyorum.  Ancak ittifakın süreci önemli. Biz bir çok toplantı yaparak bugüne ulaştık. Ben sizi temsil edeceğim bundan hiç şüphem yok. İttifakı koruyarak  ben sizi temsil edeceğim. Genel merkezimize bunları anlatacağız.

Örgüt sadece biz değiliz. Hepimiziz. Bunu genel merkezimize sizde anlatın. Sadece CHP’ nin varlığını korumak adına değil. Ülkemiz için yapın. Anlatın. Biz haklıydık demeyelim. Örgüt görevini yaptı sizi uyardı demeyelim. Biz üzerimize düşeni yapıyoruz. Bize inanın partimizin çatısı altında buluşma bizi zafere götürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38