Ellibeş’ten Donanma Çağlar’a özel ziyaret

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ellibeş Donanma Çağlar Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek özel çocuklar hakkında bilgi alarak destek sözü verdi

Ellibeş’ten Donanma Çağlar’a özel ziyaret

AK Parti Gölcük Belediye Başkan Adayı Mehmet Ellibeş Donanma Çağlar Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek özel çocuklar hakkında bilgi alarak destek sözü verdi

16 Mart 2014 Pazar 13:35
Ellibeş’ten Donanma Çağlar’a özel ziyaret

30 Mart yerel seçim çalışmalarını sürdüren mevcut Gölcük Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Mehmet Ellibeş, seçim çalışmaları kapsamında, ilçe genelinde ki ziyaretlerine ara vermiyor. Bu  anlamda, AK Parti Belediye Başkan Adayı Mehmet Ellibeş, beraberinde meclis üyeleri Mevlüt Demir, Levent Değirmenci ve Berna Abiş ile birlikte, ilimizin ve ilçemizin engelli çocuklar için açılan, Donanma Çağlar Özel Eğitim Rehabilitasyon Merkezi’ni ziyaret ederek, Eğitim Koordinatörü Ebru Demirtaşlar ile Halkla İlişkiler Müdürü Emine Cebeci’den, kurumda eğitim gören özel çocuklar hakkında bilgi alarak destek sözü verdi. Eğitim Koordinatörü Demirtaşlar, Başkan Ellibeş’e verdiği bilgilerde şunları kaydetti:

 

DEMİRTAŞLAR BİLGİ VERDİ

“Kurumumuz 2000 yılında Gölcük’te kuruldu. 14 yıldır hizmet veren kurumumuz bölgemizin ilk kurumlarındandır. Bu merkez özel eğitim gerektiren bireylere, eğitim ve iyileştirme hizmeti verme amacı ile kurulmuştur. Ayrıca kurumumuz Türkiye’de bir ilke imza atarak, AB Leonardo da Vıncı Hareketlilik projesi sayesinde, kurumumuzda eğitim gören özel eğitim alan 10 öğrencimiz ve 5 eğitmen personelimiz, 23 Mart Pazar günü Hollanda’nın Amsterdam Kentinde 15 gün ailelerinden özel bir eğitim görecekler. Bu eğitim, eğitimi alacak çocuklarımın gelişmesi adına oldukça yararlı bir proje. Bu proje tamamen AB Projesidir. Ayrıca Türkiye’de bu projeden tek faydalanan kurum Donanma Çağlar kurumudur. Buda bizim için ayrıca bir guru kaynağıdır.”

Eğitim Koordinatörü Demirtaşlar’ın verdiği bilgileri dikkatli bir şekilde dinleyen Başkan Ellibeş, bu başarının Gölcük için büyük bir gurur olduğunun altını çizerek, başarılar diledi. 

Son Güncelleme: 16.03.2014 14:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38