banner28
banner23
banner36

Ellibeş’ten KOTO’ya veda

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Ticaret Odası2na veda ziyareti gerçekleştirdi

Ellibeş’ten KOTO’ya veda

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Ticaret Odası2na veda ziyareti gerçekleştirdi

21 Mart 2019 Perşembe 13:48
Ellibeş’ten KOTO’ya veda

 

 

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimleriyle birlikte görevi sona erecek olan Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Ticaret Odası'na veda ziyareti gerçekleştirdi. KOTO Başkanı Necmi Bulut, Meclis Başkanı Akın Doğan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Hüseyin Gezer, Volkan Yılmaz, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi Mikail Kayacı, Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Erenkaya, Meclis Üyeleri; Medet Aydın, Nazan Topdemir Bülbül, Mehmet Yaşar ve komite üyeleri tarafından ağırlanan Başkan Ellibeş, “31 Mart 2019 yerel seçimleriyle birlikte halkımızın teveccühü ile üstlendiğim Belediye Başkanlığı görevim sona erecek. Biz biliyoruz ki makam ve görevler geçici, asıl olan ise kubbede hoş seda bırakmaktır” dedi.

BAŞKAN BULUT’TAN TEŞEKKÜR

Kocaeli Ticaret Odası olarak görev süresi boyunca iş dünyası adına önemli işbirlikleri gerçekleştirdiklerini hatırlatarak Başkan Ellibeş’e teşekkür eden Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “İş dünyamıza katkılarınız dolayısıyla teşekkür ediyoruz. Yeni hayatınızda başarılar diliyoruz. İnanıyoruz ki görev süreniz dolsa bile ülkemiz ve kentimiz için faydalı işler yapmaya devam edeceksiniz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner39

banner37

banner38